Puna sala Doma kulture dočekala Katarinu Petrović: Građanski aktivizam i kako se osloboditi straha

Ostavite komentar


  1. Postupak protiv dotične nije okončan, ali za svoje „delo“ je zaslužila kaznu. Major, a odaje službenu tajnu i daje neovlašćenom licu službeni dokument na uvid. Ona nije nikakva heroina nego samo jedan politički angažovan policijski službenik koji aljkavo obavlja svoj posao.

  2. Bravo za Katarinu,polic.majora!
    Muškarci policajci stidite se.Čast izuzecima ali oni su statistička greška,mada su im životi ugroženi(Mitić,Milenković.Kecman..).

  3. SVIM SILAMA SE MORAMO POTRUDITI DA NAM POLICIJA/VOJSKA/ZDRAVSTVO/SUDSTVO BUDU POPUNJENE KADROVIMA KATARINA/SAVOVIĆKI A, N E DOLOVCIMA/MOJSILOVIĆIMA, i plejadom botova sa brčko/prilepsko/mega brzopoteznim akademskim diplomama širom Srbije

  4. мироне, прво прочитај закон, па после тога нешто напиши. Она није одала службену тајну, зна се шта је службена тајна.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.