Raznovrsni poslovi na revitalizaciji komunalne infrastrukture u opštini Petrovac na Mlavi obavljaju se kontinuirano a ovom prilikom nastavak radova na sanaciji puta Petrovac – Svilajnac u naselju Veliko Laole posetili su predsednik opštine Radiša Dragojević, zamenik predsednika opštine Milanče Aćimović i predsednik mesne zajednice Veliko Laole Živorad Marković.

Određene deonice ovog puta kroz naselje Veliko Laole su presvučene jer su bile u jako lošem stanju. Prema rečima zamenika predsednika Skupštine opštine Petrovac na Mlavi Milančeta Aćimovića opština Petrovac na Mlavi, zahvaljujući predsedniku opštine koji je član nadzornog odbora preduzeća „Putevi Srbije“ dobila oko 6 kilometara asfalta za pojačano održavanje putne mreže kroz opštinu Petrovac na Mlavi.

-Mi smo radili na putnim pravcima prema Kučevu, poslednjih dana je rađeno na putnom pracu prema Ranovcu kroz naselje Knežica, trenutno se radi na putnom pravcu prema Leskovu na samom izlazu iz Petrovca, radi se i ovde u Velikom Laolu, a ukoliko vremenski uslovi dozvole do kraja godine će se raditi i na putnom pravcu prema Svilajncu, rekao je Aćimović. On je još dodao da je Petrovac dobio savremen i moderan kružni tok takođe zahvaljujući predsedniku opštine Radiši Dragojeviću koji je kompletna sredstva za izgradnju obezbedio iz javnog preduzeća „Putevi Srbije“. Svečano puštanje u saobraćaj kružnog toga biće upriličeno 8. oktobra na dan oslobođenja opštine Petrovac na Mlavi. Takođe, Aćimović je naglasio da i pored skromnog budžeta opština Petrovac na Mlavi je ove godine uložila oko 200 miliona dinara u revitaluzaciju opštiskih puteva i ulica u naseljenim mestima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari