Putevi Srbije kriju snimke nesreće na naplatnoj rampi u Doljevcu

Neobična situacija na suđenju vozaču naprednjaka Zorana Babića za nesreću u kojoj je poginula Stanika Gligorijević

Ostavite komentar


  1. Vođa je sinoć kod Marića ( ili je bilo obrnuto ) pričao hvalospeve sam sebi. A o ovome ne reče ništa!! Kada je tako „pošten“, što ne reče koju reč o ovome i čoveku koji letuje na „plaži u Sopotu“??!!

  2. Putevi Srbije ne kriju snimke iz jednostavnog razloga sto su ih unistili – po nalogu vucica, bia u policije – kako bi nestao dokaz da je vazduplohlov babic vozio automobil kojim je na naplatnoj rampi ubio jadnu zenu.

  3. a nakon te saobraćajke uklonjene su naplatne rampe za koje je samo izliven betonski deo, a nisu postavljene naplatni objekti, pa nisu ni bile vidljive kao naplatne rampe u upotrebi. Naravno, ne sećam da smo čitali da je neko iz Puteva Srbije, pa ni v.d.dir. Zoran Drobnjak snosio odgovornost za postojanje tih betonskih konstrukcija na auto putu koje ničemu nisu služile.
    Čovek je postavljen na mesto direktora javnog preduzeća nakon afere Drumska mafija i tamo je zacementiran, kao da mu je to privatna firma. Zakon o javnim preduzećima za njega, ministarku građevine, saobraćaja i infrastrukture i premijerku ne važi, jer je on dugogodišnji vršilac dužnosti direktora javnog preduzeća. Raspisan konkurs za izbor direktora Puteva Srbije progutao je mrak neke fioke. Očekujete da neko sa takvom biografijom poštuje tužioca? Mrak je pojeo i deo snimka na kome se vidi ko, nakon saobraćajke, izlazi sa sedišta vozača, jer je Drobnjakova biografija savršena za takve poslove.

  4. Zamenica javnog tužioca je rekla je da je više puta slala zahteve i da više to neće da radi!? Pa valjda se posle “neodazivanja“ šalje policija

  5. Da se osudi na zatvorsku kaznu od 5 godina kao i da mu se zabrani upravljanje motornim vozilom u trajanju od 5 godina? Znaci ne moze da vozi dok je u zatvoru?

  6. Zar nije moguće da se uz pomoć policije pribave ti snimci od Puteva Srbije? Da li je moguće da advokat vozača zatraži da se zbog neizvršavanja naloga tužioca ispita odgovorno lice Puteva Srbije? Ovo odbijanje da se dostave snimci koje je Vučić, po njegovim rečima, video navodi na zaključak da su snimci veoma bitan dokaz u ovom procesu. Putevi Srbije bi morali da se izjasne po pitanju snimaka. Izjava tužioca da ih više neće tražiti je apsolutno neprihvatljiva.

  7. Ali zato uredno salju snimke vozila sa naplatnih rampi Saobracajnoj policiji, cime krse zakone Srbije, pogotovu o privatnosti podataka. I nikom nista naravno

Ostavite komentar


Društvo

Policija i dalje koči istragu napada na novinara „Radara“ Vuka Cvijića 10

Policija i dalje koči istragu napada na novinara „Radara“ Vuka Cvijića

Više od mesec dana je prošlo od kada je direktor tabloida "Srpski telegraf" Milan Lađević, u Kosovskoj ulici u centru Beograda napao novinara nedeljnika Radar Vuka Cvijić, a istraga nije puno odmakla od početka. Prema saznanjima Nova.rs, Prvo osnovno javno tužilaštvu u Beogradu i dalje čeka da im policija dostavi sva tražena obaveštanja o slučaju, poput snimaka sa nadzornih kamera, zbog čega su Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) uputili čak i urgenciju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.