Kompanija Bambi-Banat donirala je računare učenicima Osnovne škole „Olga Petrov Radišić“ u Vršcu. Šest računara našlo je svoje mesto u učionici za računarstvo i informatiku kako bi što više osnovaca brže i lakše savladalo osnove rada na računaru. Osim računara, Bambi-Banat je mališane obradovao i slatkim poklon-paketićima.


– Kao kompanija sa visokorazvijenom svešću o stanju u domaćem školstvu, svim poteškoćama i različitim potrebama koje obrazovne institucije imaju za opremom, posebno računarima, Bambi-Banat se odlučio na ovaj korak. Motivisani smo željom da pomognemo obrazovne programe i škole u Požarevcu i Vršcu, gradovima u kojima su smešteni naši pogoni. Ova donacija još jedna je u nizu aktivnosti koje kompanija sprovodi u okviru svog društveno-odgovornog poslovanja, a verujem da će ih ubuduće biti još više – izjavio je Nemanja Brković, menadžer za odnose s javnošću Koncerna Bambi-Banat.

– Zahvaljujem se kompaniji Bambi-Banat na donaciji i istovremeno izražavam zadovoljstvo što još uvek u našem društvu postoje odgovorne kompanije i ljudi koji razmišljaju o obrazovanju kao razvojnoj šansi društva – izjavio je Jonel Buga, direktor Osnovne škole „Olga Petrov Radišić“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari