Rada Trajković: Sve sporazume potpisali, srpske institucije na Kosovu ugasili, a smeta im „Mirdita“

Ostavite komentar


  1. Da nismo potpisali sto je zahtevala EU, ne bi otvorili ni ovu polovinu poglavlja sa EU. Zašto Rada ne krivi i EU za to , nego samo vlast u Srbiji.

  2. Posle svih loših stvari koje su Albanci uradili Srbima na KiM potpuno je opravdano što nismo oduševljeni organizovanjem ovog festivala.

  3. Pomenuti festival ne treba uopšte da se održava, a kamoli na Vidovdan.

  4. Pa Eu je i ’98 i ’99 zahtevala sve ovo da se potpise pa sta bi bi znamo, ee moj Realko. Sada hocemo a tada necemo!!!

  5. Rada je u potpuniti u pravu,smeta im mirdita a ne smeta predaja svih institucija na severu kim,ne što su predali sve institucije države Srbije na severu KIM već su otišli dalje da olakšaju Kurtiju pa su nagovorili srbe da izadju iz svih institucija kosova,tužilaštvo,sudstvo policija.
    Mislim da je vučić više uradio za nezavisnost kosova nego kurti i zapadni prijatelji.

  6. U pravu je.Potpisivanje Briselskog i Ohridskog sporazuma je akt veleizdaje i krivično delo.To nikakav Pink ni Happy ne mogu da pretvore u po bedu.Vučic je najveca prevara u istoriji Srbije.

  7. Nikakav pokret pa ni evropski Rade Trajković ne postoji. Čak ni Srpska lista ne postoji, pardon postoje oni ali samo za sebe. O Srbima na KiM ne brine NIKO. ŠTA će biti sa Kosovom takođe NIKO ne zna. Ali šta će biti sa Srbima na Kosovu i Metohiji to je evidentno. Na žalost,Srba na Kosovu i Metohiji neće biti. Polako ili brzo svejedno je. NESTAĆEMO kao relevantna etnička grupacija. JEDINA opcija je proglasiti OKUPACIJU KOSOVA I METOHIJE i onda čekati povoljan trenutak za ubedljiv POVRATAK.

Ostavite komentar


Društvo

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“ 8

Protest protiv Rio Tinta u Valjevu: „Ako odbranimo grad odbranićemo i državu“

"Nema politike, ideologije zaboravite to. Moramo svi zajedno da delujemo, politika je nebinta, važna je samo ideja da odbranimo naš grad. Ako odbranimo grad odbranićemo i državu", poručio je sa skupa okupljenim građanima u Valjevu reditelj Zoran Đorđević koji živi u Brazilu. Na gradskom trgu trgu u tom gradu u toku je protest protiv Rio Tinta i iskopavanja i eksploatacije litijuma u Srbiji, ali i u valjevskom kraju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.