Radar: Brat osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić umro nasilnom, a ne prirodnom smrću

Ostavite komentar


  1. Bože, kako nas samo lažu! Teško više mogu da podnesem sve laži ove države!

  2. Pa sada ce reci vlast to nije tacno i niko nije kriv. Isto kao sto je i predhodni umro nasilnom smrcu. I sta sad ako covek nema veze sa ubistvom Danke?! Do te mere prebiti coveka a nije ni utvrdjena njegova krivica. Koje monstrume i kriminalce imamo u policiji

  3. Ustvari smo mi svi umrli, a ovo je pakao. Nema drugog objasnjenja za stanje u zemlji.

  4. Pre neki dan sam gledao film ,, pravo na prigovor“ i verujte pravda u nasem sudstvu i tuzilaztvu apsolutno lice na pravdu iz pomenutog filma,ne samo zbog ovog slucaja vec zbog mnogo slucajeva u zadnjih deset godina.

  5. Do koje mere čovek može da se sroza. Ubili su čoveka a možda uopšte nije kriv. Sistem je dao odrešene ruke policiji da može da gazi sve sem onih koji su u sistemu i njihove sa vezama. Strašno. Prestrašno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.