Rade Panić: Anesteziolog

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Ja znam koliko košta emotivnost vas botova: državna službica i sendvič dnevno. A svoju bedu i sramotu delite besplatno.

      1. Jadan je tvoj um čim misliš da svako drugačije mišljenje od tvog možeš objasniti sendvičima i botovima.

  1. Lekar bez emocija je ili robot ili clan radikala(SNS-nke).Kriv je jer nije isao kod Vucica na kurs kako da koristi respirator.Kriv je jer mu je zao bolesnih za koje nema krevet.Kriv je jer vise postuje bolesnog i slabog od bahatog huligana koji se gura u redu za pregled iako nema nikakvih siptoma.Vidimo da Vucic i danas nagradjuje svoje “kurziste“ sa respiratora.Kako je poceo uskoro ce dodeljivati i posmrtne ordene umrlim od korone,koji su bili prikljuceni na njegove skupe respiratore.Gde ima svega osim kiseonika.Gospodin Rade Panic treba da bude ponosan ako ga ne nagrade sa supljim ordenjem ovakvi tipovi….!

  2. Gospodine Paniću zašto svoje emotivno kazivanje niste preneli na nekj televiziji sa nacionalnom frekfencijom? Verovatno se ne isplati.

    1. Jasno je zašto, jer sve tv sa nacionalnom frekvencijom imaju istog urednika, a taj urednik ovog doktora “ ne vole“.

  3. Pravi lekar, covek, human,posten a ko drugi nego Dr.Sasa Zivic, profesore vasa energija je cudo..

    1. Poštovanje za doktora Panića,samo hrabro!
      Moje lično mišljenje da je u ovoj zemlji glupo biti doktor,svi leče,postavljaju dijagnoze,uzimaju anamnezu,samo vrlo često konzumiraju sendviče,kamo lepe sreće da su davaoci krvi.Pa da vidimo i neku korist,još ko ume da peva,onda nam i pop postaje suvišan!!!

  4. Nazalost dr, Rade Panic ima već ogromnih posledica. Treba izdrzati pritisak onih psihopata iz Skupstine, idiota u vlasti i ko zna kakve sve bagre koja vlada ovim prokletim narodom.

  5. Poštovani, zahvakan sam vam što ste postupili po mojoj molbi i dali nam ovaj tekst. Molim vas samo da dopunite godinom kada je dr. Panić započeo medicinske studije i njegovu prosečnu ocenu. Zahvalan vaš čitalac i poštovalac

  6. Teško je biti čovek u doba neljudi koji sede na vlasti i pljuju po svemu što nije slično njima.. Čestitam Dr Paniću na čestitosti, humanosti, ljudskosti pre svega.. Meni je kao i njemo jedino žao što je država (odavno) pustila narod „niz vodu“ i samo glumata da se kao nešto „brine i angažuje“ a u suštini iskazuje potpunu bezidejnost, samoljublje, poltronstvo, diletantizam i ravnodušnost prema svima koji nisu u njihovom jatu..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.