Rade Panić podnosi tužbu protiv Vučića

Ostavite komentar


  1. E to cenim.
    Na megdan pa da vidimo koliko si u pravu.
    A ne Vučić pa Vučić za svaku sitnicu koja čak i nije kažnjiva.

    1. E moja Roso ! Pa zna se sta ce biti . Sta ? Vucic jednostavno nece doci u sud . Kao i do sada ! Jeste da je najhrabriji medju svima nama , jeste da se ne plasi ,.. ali nece doci !

    1. Pa jeste prekardasilo, kako da ga tuzim sto me je opljacka , -oteo preko dvesta hiljada dinara, pa kazao da su to bolne reforme, a drugih reformi nijke bilo, pa jos kaze da sam trrpeljiv, nisam trpeljiv nego nemocan kao vecina gradjana Srbije

  2. Panicu, Vi ste jedan izuzetno castan i dostojanstven covek.
    Osim toga ste i vrhunski profesionalac.
    Vi ste spoj najboljih osobina u jednom coveku.
    Ne poznajemVas licnom, ali prepoznajem u Vama , ono nesto iskonski cisto i iskreno.
    Ziveli , sve najbolje.

    1. Imao sam prilike da upoznam dr Panica i sa njim razgovaram. Ostavi je utisak hrabrog i postenog coveka. Svaka podrska!

    2. Viste onda vrhunska osoba kad mozete da kazete nepoznatom coveku da je dobar covek. Dal je moguce da komentarisete coveka kog neznate. Mozda je dobar mozda je los. Ali kad ide protiv naroda nevidim njegovu dobrotu. Ko tuzi Vucica tuzio narod. Tog Vucica je narod postavio i opet ce. Daje tolko dobar taj doktor dobio bi neko priznanje od ministra. I koje on da proverava dal je neko meni umro i dali sam ja prijavio da je umro od korone a ne od bolesti. Svi danas njuskaju traze ispitivaju a niko da radi svoj poso i za ovu drzavu. Taj doktor sta je uradio za narod. To mene interesuje ili treba da njega tuze sto uzima platu a nema rezultata.

  3. Na žalost, i ovu kaznu, ako uopšte Sud bude pošteno sudio, biće plaćena novcem siromašnih građana. Ne dajte se doktore zlim dusima i mrziteljima srpskog naroda. Ničija nije gorela do zore, neće ni njihova.

    1. Administratori, dajte još jednom Slavicu. Ne zna Panića, ali ipak zna. Vidovita Slavica.

  4. Ovaj covek je div, sto se tice karaktera i neodstupanja od principa istine .
    Gospodine Panicu ne poznajem vas, ali sam prepoznala koliko ste
    covek za veliko postovanje.
    Ziveli.

  5. Ovo je bio logičan sled, jer od poziva na tv duel pre desetak dana, “veliki“ i “hrabri“ predsednik se uspešno pravi mrtav. Ili možda misli da nije njegov “nivo“ da se suoči sa nekim tamo lekarom koji je usput Predsednik sendikata lekara i farmaceuta? Morao bi mnogo više da glumi Koštunicu nego onomad sa Ivom Viskovićem, a to su Beba&Suzy ocenili kao neprihvatljivo…

    1. Ko sa kim da ide na kakve duele?Prvo nemaš pojma kad se ide na duele konju nepismeni.Ide se kad je drugi krug predsedničkih izbora i nikad više.Vidiš glup si.

    1. Da je vođa opozicije, ne sumnjam da bi Srbija imala ujedinjenu i jaku opoziciju.
      dr J.Z.Popović

    1. Upravo tuzbom moze da nas izleci od Vucica, to je gora bolest od Korone, on satire Srbiju, nece ostati kamen na kamenu ako opstane na vlasti. Stavi prvo prst na celo Zile, ukazace ti se.

      1. A šta vam fali?Koliko puteva,fabrika,bolnica je izgrađeno?Koliko znaš nezaposlenih ljudi?Sram vas bilo.Jesu li žuti imali 12 godina priliku i uradili ništa.Pamtim malo duže.

  6. Neka podnese…ako ima vremena u doba korone da se vuce po sudovima, neka tuzi! Pa da vidimo sta ce time da postigne.

  7. Da je ovaj čovek div-junak i najčasnije što je ova zemlja izrodila, ne bi lekari i farmaceuti bili u ovakvoj situaciji u kojoj su, potisnuti u zapećak već godinama, a praktično „na putu napolje“…
    Usprotivio se Vučiću i rekao neke stvari javno, ne kažem da je najgori… Ali baš da je živi svetac – nije, objektivno ga podržavam u tužbi, takodje u stvarima koje je pošteno rekao, ali nisam baš ni sklon da zaboravim položaj svojih kolega i šta je on učinio povodom ovoga, radije šta sve nije učinio. Neka nastavi da se bori za struku, i poštovaću ga više. Ipak je to „Predsednik sindikata lekara i farmaceuta“, a ne NN lice – da je NN lice u pitanju, klanjao bih se do zemlje, ovako…

    1. Ako nemaš bager a imaš lopatu onda je i loptatom ispravnije nego nikako. Častan potez, iako znamo unapred kako će se završiti (šifra: Nin)

  8. Verovatno je gospodin
    Kocazvoza, pomesao pojam vidovitosti sa logicnim zakljucivanjem.
    Ne moram nekog licno poznavati , da bi donela sud o njemu.Dovoljno dugo pratim nastupanje gospodina Panica, da bih mogla zakljuciti, po mojim merilima da je castan covek.
    Evo Vucica ne znam licno, sto mi ne oduzima pravo da zakljucim, a ima ga bas cesto i previse, da nije ni primaci Panicu.

  9. Dajte da pobedimo epidemiju, da savladamo virus, ima vremena da se onda sagledaju sve greške, ali i dobre strane. tako rade svi, niko u jeku borbe za zdravlje ne diže tenzije.

  10. Bravo gospodine doktore. Divim Vam se na svemu što radite i pokušavate . Ovo je jedini način borbe. Jedino to moramo da naučimo i shvatimo i mi građani.

  11. Bolje da je podneo tužbu protiv svih onih koji su u jeku borbe protiv korone pobegli glavom bez obzira! Da li treba pomenuti da je dotičnog više od 20 kolega „optužilo“ za loše rukovođenje? Trebalo bi da preispita svoju čast pre tužakanja!

  12. O kojoj uvredi casti se ovde govori, kad svi dobro znamo da je Vucic taj kog pljuju gde i kako stignu?! Sta bi on trebalo da uradi onda, celu opoziciju da pohapsi i tuzi?!?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.