Radić: Vojni rok predlaže politički vrh, a služiće ga „sirotinja“ (VIDEO)

Vojni analitičar odgovarao je na pitanja sa Instagrama

Ostavite komentar


    1. I šta reče, ovaj nazovi stručnjak. Uslovno „sirotinje“ ima najviše. Nego dali je on služio vojsku.

  1. obaveznog vojnog roka – botovi , spremite se. Ali, u vojsci nema sendviča – biće pasulj , možda i sa rebarcima. Dobro je za promenu i iskazivanje ljubavi prema „vrhovnom komandantu“!!!!!! Siguran sam da ćete biti „oduševljeni“ ??? A čisto sumnjam, da u ovoj zemlji ima većih patriota??

  2. Svaka zemlja ima svoju vojsku! Austrija je imala Referendum,za ukidanje vojne sluzbe ili vojnog roka! Vecina je bila protiv! Ja gledam momke koji se vrate iz vojne sluzbe! Svi su se promenili! Ozbiljno idu u napred! Ja se zato u potpunosti slazem,da se reba vratiti na osluzenje vojnog roka! Svi ostali,koji su protiv, imaju verovatno osobu iz porodice,koji bi da zstite od ozbiljne svrhe,koji su mnogo naroda prolazili! Prekinite vise cuvanjem vasih omiljenih! Neka izadju i vide sta je Rad! Ovi koji su bogati,oni su protiv uvodjenje vojnog roka! Ja sam za uvedjene vojnog roka!!!!! I podrzavam to! Dosta mi je kuknjave! Nisu momci u stanju da hleb umese! A sutra da cuvaju narod? A sused Hrvati Bosanci Albanci spremni na sledeci genocid protiv srbskog naroda! Dosta vise anti uvodjenje vojnih obaveza!!!

      1. vojni rok i sada moze da se sluzi. ne znam gde zivite, ali svuda po srbiji mozete da se prijavite. pa idite, branite. a sto ne krenete odmah na kosovo da resite s njima? sta vas sprecava? hocete drustvo? da idemo zajedno? neka, bio sam, video kako to ide….krenite bez mene. ocekujem ovde u komentarima vasa iskustva. i da ispravim autora, moji, iako smo sirotinja, nece sluziti nikakvom vulinu i vucicu. bezimo na zapad, istok…..sto dalje odavde. da se ne uporedjujemo sa evropom po ovakvim, strukturnim pitanjima. ajde da krenemo od malih, cene goriva, akcize na struju, zarada….pa to kad resimo vojni rok ce sam da se uvede.

    1. Vojska srbije se sprema za rat protiv profesionalnih armija drugih država. I na tu vojsku profesionalaca i plaćenika, šalje srbijansku mladost. Da, da, srbijansku. Kad je gusto ne ratuju drugi. Na košarama nisu stradali crnogorci i bosanci, nego nišlije, topličani, piroćansci. Uvedite vi amatersku policiju, ili amatersku komunalnu miliciju. Tu nema ratova. Ali ne, tu se otimate za uniformu. Od vojne ćete svi bežati, samo će naša deca, srbijanska, da izdržavaju vojni rok. Protiv sam amaterske vojske.

    2. A vojska je mesto gde se uči mešenje hleba!?Idi pa se prijavi za dobrovoljno služenje.A pošto si verovatno prematorio,nemoj druge terati da uludo troše dragoceno vreme.

  3. Kasno je sad, jer…sve što je ikada vredelo, upropastili su političari sa ovih prostora (koji god). Toliko.

  4. Sigurno će broj žena vojnika biti jedna broju muških vojnika. Za državu svi treba da ginu podjednako.

  5. U svim suverenim drzavama postoji neki oblik sluzenja vojnog ili civilnog roka i on sigurno ima vise pozitivnih nego negativnih strana.

  6. Ovo sto Ovaj trabunja je va svake pameti a danas je ocito da svako poput njega sebe naziva nekim analiticarem i strucnjakom a jedino sto zna ili pokusava da zna je pogani jezik

Ostavite komentar


Društvo

SSP: Podrška "belom štrajku" 6

SSP: Podrška „belom štrajku“

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) u Skupštini Vojvodine Gabriela Visinger izjavila je danas da ta stranka podržava odluku Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije da 2. septembra počne "beli štrajk" jer vlast nije preduzela ništa protiv nasilja nad nastavnicima i zaposlenima u obrazovanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.