Radić: Poklon će nas skupo koštati

Ostavite komentar


  1. Ne verujem ovom čoveku, on govori sa aspekta vojnog stručnjaka već sa aspekta političara koji drži stranu stancima i propalim snagama.

  2. U situaciji kada u Srbiji sledece godine dolazi na naplatu 6.6 milijardi evra uzetih kredita,naoruzavati Srbiju je samoubilacki potez Vuciceve politike "zaduzi se i trosi".Ova vojna zavisnost (pored energetske,) od Rusije,dokaz je da smo mi ponovo "pred bitkama i u susret bitkama,koje nisu oruzane,ali ni takve nisu iskljucene".

  3. Bogu hvala, Miletiću, za nas su sve oružane bitke isključene. Ovi samaljoti su prosto propagandno stedstvo…

  4. Има нешто врло важно што сви прећуткују. Постоји обавеза земље да адекватно контролише свој ваздушни простор. Ако није у стању да то оствари мора да направи споразум са суседном земљом/ама да њене ваздушне снаге штите наш ваздушни простор. Србија је скоро на граници да не може више контролисати свој ваздушни простор. Ова набавка је неопходна и свака дискусија је сувисла.

  5. Tačno je, Teletabis, da svaka država ima obavezu da štiti svoj "vazdušni prostor", ali iz toga ne proizilazi da je ova nabavka neophodna, jer su zemlje u mogućnosti da za to angažuju avijacije drugih država, kako ste sami rekli. Slovenija je angažovala Mađarsku avijaciju procenjujući da je to isplativije i svrsishodnije, a nije mi poznato ko štiti "crnogorsko nebo" – ukratko, ništa nas ne sprečava da taj posao poverimo npr. Bugarskoj. Na posletku, čak i kada bismo pošto-poto morali da kupujemo avione, ovo s ruskim krševima bi svakakao bio loš posao!

  6. @Milivoje Radaković

    22. decembar 2016.

    "Bogu hvala, Miletiću, za nas su sve oružane bitke isključene…."
    Ah, Radokoviću ne žurite toliko, zar ste zaboravili kao se u nekoj pivnici u Nemačkoj pojavio Hitler. I Srbija ima puno pivnica (čeka se naš srpski Hitler), teren su utabali razni Vacići, Počuče, Arkanovci, Cece i & već uveliko sve pripremili za dolazak…. A tek kako se Turkoj dogodio Erdogan….
    A pročitajte (ako već niste) Pavićev "Hazarski rečnik" Pavić je onako poput Andrića posla poruku narodu kako prolaze narodi poput Hazara koji su se našli između dva velika carstva (a jedno je Rusko) pa nestali s istorijske pozornice….

  7. Najbolji naziv za ovaj,,uspeh,, je na N1,,SKUPLJA ,,PITA,,OD,,TEPSIJE,,.NEMA DALJE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.