Radić: Vulin nije služio vojsku

Ostavite komentar


  1. Pa sta,i Gasic je dezerter iz 99 pobegao kod brata u Nemacku to zna ceo Krusevac bigami do Kopaonika,moze se reci da je bruka i jedno i drugo a i mi koji smo dizvolili to zajedno sa drzavom,mislim na vojni prodani vrh.

  2. Pa ni ministri odbrane Italije, Švedske i još nekoliko država nisu služili vojni rok.
    Ima li to neke veze? Pa vojska se mogla služiti i u kuhinji – zar bi to bilo iskustvo potrebno ministru odbrane?

  3. А Живковић није био ни способан за војску, а које је све функције имао, од Премијера па даље

  4. Hahahahaha Vulin, … onaj masni Julovac nam je ministar odbrane :))))) Da nije tragično bilo bi smešno. Srbijo, dotakla si dno dna. Ljudi, vreme je za promene.

  5. U ovoj zemlji Srbiji sve je dovedeno do apsurda. Ministar odbrane nije sluzio vojni rok, predhodni ministar je sa mesta vozaca guvernerke NBS-a takodje bio ministar vojni a tek njegov predhodnik Batica Gasic je sa keramicarskom diplomom takodje bio ministar vojni a danas Nacelnik Bije ( BIA ). A tek ministar policije sa Megatrend doktoratom, poznatiji siroj javnosti pod nadimkom "slina" e, on je tek posebna prica. Kada bi samo nabrajali sve Vuciceve SNS kadrove, gde bi nam bio kraj. E, jadna si zemljo Srbijo da jadnija ne mozes biti. Olos i fukara je zavladala a pametni su zanemeli i sto je jos gore, otisli su u beli svet, da tamo traze bolju buducnost sa validnim diplomama i sa cemerom u dusi.

  6. Na stranu što nije služio vojsku i na stranu što je julovac, stvar je u tome što je čovek nestabilna, problematična ličnost, što je vrlo opasno.

  7. Ne znam zašto se čudite. Pa kod nas je ukinut obavezni vojni rok. Oficire koji nešto vrede i koji su učestvovali u odbrani Srbije su penzionisli i odstranili. Neke su osudili, ako nije Hag, onda je Beograd. U celom svetu vlada princip što gore to bolje.

  8. Šutanovac nije služio vojsku ali je kao njen ministar uspešno uništio!

  9. Vojska je dostigla dno dna zahvaĺjujuci nasim generalima od 1988 izdala je narod da bi zastitila politicare.

  10. nije problem sto Vulin nije sluzio vojsku,to u zapadnoj evropi nije presedan.Problem je a to svi olako uzimaju danas,sto je taj Vulin za vojsku bio nesposoban. A dal je kvalifikovan mislim da jeste jer je bio djak pesak, jedini koji je iz Novog Sada na fakultet isao u Kragujevac,sto ga svrstava u velikane naseg sns-skolstva sa Tomom diplomom i Nesom iz megatrendove kopirnice doktorata. Ovakav mrak u kojem se Srbija nalazi je nesto sto u modernoj istoriji evrope nije vidjeno,jedan covek uz pomoc obavestajnog aparata i botova tipa Vulina, premijera kojima bira vladu mimo svakih standarda i krseci postojeci ustav,sarenih vozova koji voze prema Kosovu na koje ce stici cim svima bude bolje za dve najkasnije tri godine,kumovsko medijske splacine kojima truju i zaglupljuju narod koji veruje da je biti keramicar jednako biti clan akademije nauka…

  11. Nekad su govorili kako je Tito u vojsku sve primao a kada su kasnije poostrili kriterijume znalo se da vojsku mozes da sluzis ako prodjes psihofizicke testove uz kontrolu urina krvi srca itd. To sto je Uske pao na sposobnosti ne mora da znaci i da je nesposoban jer su dobrostojeci roditelji potezali veze I dresili kese da im se sincine ne pate pod strogom vojnom disciplinom. Dakle moze biti da je izuzetno sposoban pogotovo ako se ima u vidu njegova sjajna komunisticka pa i JULovska moralno politicka podobnost. Sposoban, napredan i prepodoban.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.