Škola zakazala radnu subotu, roditelji nisu poslali decu: Nesvakidašnji događaj u OŠ „Dragan Lukić“

Ostavite komentar


  1. U cetvrtak vece su porukom obavesteni roditelji da je subota radna!Malo je previse,ako je i od direktorke.

  2. Direktorka pomenute skole je SNS kadar, vrlo ne strucna, neprijatna,nadobudna zena… nista bolja od predhodne,cak joj i sestra radi u istoj skoli! Od sl ned kad se pojave rasporedi zvanično, tek ce da bude problema…

  3. Sve je to batrganje, saplitanje, migoljenje u dovijanju da se bar malo poboljša stanje. Ali ne vredi. Na vlasti je čovek koji je udružio najgore čjude a najbolje prevarante, i oni su neumorni i nemilosrdno u sprečavanju svakog boljitka za prosvetare. I ne samo za prosvetare, nego za sve poštene i dobre radnike, za sve koji marljivo stvaraju i nemaju kud, koji nisu iz njihove lopovske branše.
    Tako da , dok se ne ukloni sa vlasti Aleksandar Vučić, nikakvog pomaka na bolje neće biti.

  4. Od 1500 ucenika doslo je 3 i na kraju je na nastavi ostalo samo jedno dete (vežba matematiku).

  5. Svaka čast roditelji. Velika lekcija za vašu decu.
    Vlast pritiska sa svih strana, direktori se dodvoravaju Ministarstvu!
    Samo odlučno dalje!

  6. Bravo za roditelje. Oni su danas održali čas direktorki škole iz ljudskosti i solidarnosti, pružajući podršku nastavnicima i njihovim pravednim zahtevima. A direktorka je doživela još jedan sraman poraz. Verovatno je direktorka neki napredni kadar, opijena bahatošću i osionošću, ubeđena da će se dodvoriti nadređenima. „Genijalnom“ idejom je pokušala da spreči štrajk, a dobila je prezir i roditelja i zaposlenih. U tome je čak prekršila i odredbe Zakona o radu jer nije dozvoljeno poslodavcu da zakaže radni dan tri dana unapred, ali to je u ovoj zemlji najmanji problem. Ipak, treba ta direktorka, kao i svi drugi bahati direktori da shvati da je ona samo privremeni poslodavac, škola joj je poverena na upravljanje a nije joj data u nasledno vlasništvo. Neka se pogleda u ogledalo i seti da će se pre ili kasnije vratiti u nastavu, a i tada će se kolege sećati sa kakvom drskošću i obesnosti je vodila školu.

  7. Obrazovanje i obraz nemaju nikakve veze.Ko ima obraz taj je posten.A ko ima obrazovanje je obicno lopuza.

  8. Direktorka iz SNS. Znači, hronični deficit poštenja i inteligencije.

  9. Ni jedan pravilnik ne predviđa nadoknadu časova izgubljenih zbog obustave rada.
    Po zakonu o štrajku se oduzima jedna dnevnica.
    Davne 1992. Direktor nam je umanjio plate za 5 dana,koliko je trajala obustava.Mi smo to dostojanstveno prihvatili i nastavili ragularan rad.
    A 2015.su mnogi fiktivno nadoknađivala časove i dobili cele plate.Ja jedina potpisala da ne želim da nadoknadi,učenici bi bili preopterećeni.I ostala bez dela plate.

Ostavite komentar


Društvo

"I šta sad kažete kvazi stručnjaci i propali političari?": Dačić reagovao na "zlonamerna tumačenja" o izmenama krivičnog zakonodavstva 10

„I šta sad kažete kvazi stručnjaci i propali političari?“: Dačić reagovao na „zlonamerna tumačenja“ o izmenama krivičnog zakonodavstva

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. i 6. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.