Ko je Radmilo Janković, dobitnik zvanja doživotnog počasnog člana Evropskog udruženja anesteziologa?

Ostavite komentar


  1. Sve čestitke mladom i uspešnom kolegi iz Niša,Anesteziolog u mirovini iz Subotice.

  2. Dođite u UKC Niš, pa anonimno anketirajte anesteziologe i hirurga, da li je taj Radmilo toliko dobar, vredan i naučan koliko ga hvale oni koji ga ne znaju. Ima strašnu priču, elokventan, strog, zna šta hoće, gde hoće i koga hoće. Ima vanserijsku socijalnu inteigenciju. Prosečan anesteziolog. U Evropskim udruženjma lekara svih specijalnosti jedna grupa kad zasedne vlada godinama, menjaju funkcije i jedni druge časte raznoraznim nagradama,titulama i

  3. Mirko je potpuno u pravu…najbolji medju nama rade I cute…ne cuje se za njih u medijima…njima vodimo roditelje I najmilije.

  4. Radmilo je ponos Srbije. Kada su mi tri clana porodice preminula za 10 dana na respiratoru od 4 do 14 decembra, tada sam od stresa dobila dijabetes koji ne mogu da regulisem 3 godine terapijom, Radmilo mi je jako pomogao, pogotovu što je moj pokojni otac iz Leskovca i sto se moj pokojni brat njegov kolega zove Radmilo. Od tada je Radmilo moj brat .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.