Radojev (DS): Najveći deo nastave treba da se odvija onlajn dok traje epidemija

Ostavite komentar


  1. Kakva gomila gluposti. Zamislite onlajn čas u realnom vremenu sa 30 đaka. Da je dotični ikad probao tako nešto da održi sa barem 3,4 đaka ne bi mu palo napamet da ovako nešto predlaže. Bitno je samo da se ima suprotno mišljenje od države . Da je država rekla idemo na onlajn nastavu oni bi kukali kako to nije dobro za decu i da je deci mesto u učionicama.

  2. U odeljenju moje cerkice jedino se ona prijavila za online nastavu. Ja u ovaj virus ne verujem ali zbog kojekakvih mogucih manipulacija (najava Kona da slucaju zaraze ucenika celo odeljenje ce se staviti u izolaciju a to onda povlaci i porodice) ja sebi taj luksuz ne mogu da dozvolim ni psihicki ni materijalno.

  3. Ovo stvarno može da predloži samo neko ko nije prisustvovao nijednom onlajn času. Iako sam simpatizer DS-a, ne mogu da ne primetim da je ovo nasumice nabacana gomila neodrživih predloga tek da bi se nešto reklo i udarila kontra ovoj kretenskoj vlasti koja nas nesistematski uništava.
    Nesistematski zato što su isuviše glupi da bi osmislili bilo kakav sistem.

    1. Ovo je prilično realnije od Stručnog uputstva za organizaciju i realizaciju obrazovno-vaspitnog procesa koje ovih dana škole tumače na najrazličitije načine. Mišljenja sam da roditelji koji odlučuju o slanju svoje dece u školu treba da ovo pročitaju nekoliko puta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.