Radojević: „Korona profiteri“ zloupotrebljavaju naše emocije zbog klikova

Ostavite komentar


  1. Slažem se, samo ne bih se zadržao na tabloidima, i npr ova novinarska kuća ima korona click bait – ove, nisu ni oni imuni na pare, i oni rade za gazdu tj pišu za gazdu, svidelo se to nekom ili ne to je činjenica, kao i da neće objaviti ovo…

    1. A sta konkretno radi ova kuca? Sta je to sto je tebi zapalo za oko a da je senzacionalizam poput tekstova Informera i ostalog djubreta koje je pod patronatom vlasti? Pogledaj priloge Pinka, RTS-a iostalih drzavnih televizija, to su bukvalno prepisana saopstenja jednog izvora koje se saopstavaju iz svakog grada ponaosob po milion puta dnevno. Znaci slicno botovanju, daju se smernice sta se pise i odstupanja su veoma mala, bukvalno nikakva, pa dolazimo u situaciju da citamo pedeset istih komentara sa razlicitih ip adresa i razlicitih korisnika.

      1. prihvati istinu ili zivi u lazi…
        ne postoji na planeti zemlji privatna medijska kuca koja je objektivna, moze da ti se dojmi vise ili manje ako propagira stavove koje i ti zastupas, al to ne znaci da je obketivna, da je imuna na pare itd…kako na pinku znaju sta treba da pisu/kazu tako znaju i ovde…

  2. U igri je i najnoviji narativ a u vezi ideje o 24 casovnoj robiji, beogradjani su neodgovorni i necemo svi zbog njih da ispastamo.Za vikend je Bulevar Revolucije bio pun grupa studenata iz unutrasnjosti .

    1. Aha, to je znači u pitanju, studenti iz unutrašnjosti. Mora da ih je bilo i do pola miliona, da bi zarazili 2 miliona u Bgd-u.

      Zaboga miloga, pa treba to zabraniti. Beogradjanima ukinuti sve zabrane, nema zaraze medju njima.

    2. slabijeg imovnog stanja obicno zive u studentskim domovima. Ne razumem zastto su na ulicama?!

  3. Vesna je pametna žena. I hrabra. Bori se za istinu. Među medicinarima se sve više konstatuje: Ovo je psihološki rat! Jeste, trenutno je psihološki, ali će se završiti kao totalni ekonomski poraz. Glavni igrači za ostvarenje ekonomskog fijaska su naši političari. I novinari, kao što reče pametna Vesna. A ovo je rezultat totalnog rušenja morala u našem društvu. Bez morala, nema ni odgovornosti. Sve će se završiti sveopštim sivilom i haosom. Pri tom smo mi kao i druge zemlje svake godine imali epidemiju gripa ili slične bolesti, što je i sada slučaj. Šta se sada desilo, šta su uradili naši političari.

  4. Ja neverujem od sada nijednoj tv stanici kojom upravlja sadasnja vlast,slobode govora odavno nema sada ce nam uzeti i slobodu kretanja,pola dana su vec uzeli,pa bolje da umrem kao covek,nego kao ponizna stoka ove vlasti i velikog vodje.

  5. Činjenica je da smo kao država omanuli. Koliko – videće se kada prođe. Osobe koje su otele državu, a o vođenju iste nemaju pojma, sada se upinju da dokažu da su svi drugi krivi a ne oni. Odatle i ovaj broj uhapšenih. I u svoj galami o naopakom narodu da se ne priča i prekontroliše cena onog jada od maski ( 100 – 120 din. ).A ima toga još!!!

  6. Pa gde je ova pametnica bila pre mesec dana? Ko ne bi poslušao lepu i pametnu damu!

    1. Izvestavala je o mnogocemu i pre mesec dana, bez brige. Samo do nekih mozgova neke proste stvari ocito ne mogu da doptu prosto…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.