Radojičić: Očekuje se da se nađe balans između zaštite zdravlja stanovništva i ekonomije

Ostavite komentar


  1. Da se nađe balans, a?
    A kako to da ni posle (zvaničnih) 10 meseci epidemije (a koliko stvarnih meseci verovatno nećemo nikad ni saznati) još nije nađen balans? Šta je za celo to vreme radila „struka“? Znamo šta je radila: svaljivala svu krivicu na „nedisciplinovano stanovništo“.
    Kako to da ni svemogući i sveznajući Vučić još nije našao balans, on koji uvek ima rešenje za sve?!!! A da, svi znamo u čemu je problem: samo u tome što su ga Đilas i Šolak celo vreme sabotirali i navijali za virus.
    Uzgred, da li je Vesić odobrio ovom gospodinu da se u javnosti predstavlja kao gradonačelnik Beograda?

    1. Pa ovaj nesrećni čovek, beskićmenjak, i jeste NIKO, i koga više briga šta on priča. Jedina je nevolja u tome što prima platu gradonačelnika Beograda.

      1. Jasno, sao sam hteo da kažem da nijedan profesionalac (lekar, ekonomista, političar) ne može javno da promoviše ideologiju „sve ima cenu pa i ljudsko život“, a da pretenduje da ostane profesionalac.

Ostavite komentar


Društvo

Direktorka RFZO o nestašicama lekova: Normalna situacija, rešene zamene za decu i hormone 10

Direktorka RFZO o nestašicama lekova: Normalna situacija, rešene zamene za decu i hormone

Direktorka RFZO Sanja Radojević Škodrić kaže za RTS, povodom navoda o nestašicama lekova, da se radi o situacijama koje su potpuno normalne i koje se redovno dešavaju. Objašnjava koja je zamena za palitreks, kako je rešen problem sa progesteronom, i šta je preduzeto zbog nestašice hormona rasta. Kada je reč o deci leptirima, navodi da od ukupno 38 obolelih, 17 treba da prima terapiju, a da je struka odredila dvoje koji su najhitniji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.