Radojičić: Projekat „Tiršova 2“ sporije od očekivanog

Ostavite komentar


  1. Alo, bre, Radojičiću! Jeli ti to NAMERNO štetiš Vučićevoj izbornoj kampanji? Kako si mogao da kažeš da nešto tako važno kao izgradnja Dečije klinike Tiršova 2 kasni? AV i svi drugi ministri se „ubiše“ dokazivajući da se gradi na veliko, da se rokovi poštuju, sve će biti tip-top i pre rokova, pare za nove investicije su, licitiranjem, već dostigle sumu od 9 milijardi evra, sada samo još Vučić treba da zaokruži cifru na 10 milijardi -a ti tako njemu podmećeš nogu!
    Ako se zaista kasni sa Tiršovom 2, zašto nisi naučio od AV i njegovih da si trebao da dovedeš desetine majstora da za fotografisanje kao da rade kliniku? A posle slikanja mogao si da ih pošalješ kućama. To bi bio pravi marketinški potez u korist SNS-a a ne tvoje žalopojke! Sam znaš da se vi uoči svakih izbora rastričite i gradite, asfaltirate, kopate, rušite (kao npr. Savamalu!) itd. samo do izbora -a posle kud koji mili moji! Jasno?

  2. A, kad ste izabrani za gradonacelnika rekli ste da je u gradskom budzetu.obezbedili 56 miliona evra za pocetak gradnje decije bolnice. Gde ste potrosili te pare, i kome ste dozvolili da nenamenski trosi pare namenjene boljem lecenju dece. Prodali ste svoju profesiju, cast i postenje za malo lude vlasti, koja i Vas verovatno izludjuje.
    Svi koji su uzeli novac namenjen lecenju dece, treba da budu sudjeni i osudjeni na dozivotne kazne.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.