Radovanović: Gubici u životu i novcu će biti mnogo veći zbog pasivnosti vlasti

Ostavite komentar


  1. Doktor počeo da komentariše i politiku. Da li bi tako pričao da je i on član kriznog štaba? Čini mi se da kod njega sve manje ima struke, a sve više ima zavisti.

    1. A meni se čini da vas botove sve više žulja istina. Ali ti je normalno jer i mnogi među vama će kad tad shvatiti, samo polako.

        1. Apsolutno se slazem sa gosp.Radovanovicem i mislim da uskoro nece biti mjesta gdje da se ljecimo a nas krizni stab;DEBELO KASNI

  2. Kao što se prave tzv Vlade u senci, mogao bi da se formira i Krizni štab u senci koji bi mogao da daje pravovremeno savete i uputstva. Još jedan glas u ovoj kakofoniju, ne bi smetao, pogotovo ako bi bio glas razuma. Naknadna pamet Dr Radovanovića ponekad može da bude iritantna, jer samo kritikuje pređašnje događaje, a izazovi su pred nama…

  3. ČOCEČE, IDI IGRAJ ŠAH, JOŠ MI I TI TREBAŠ: kakav novac, šta tebe briga novac, ti si lekar, tebe treba da zanimaju samo životi, a račun ispostavljaj političarima.

    1. Tačno to i radi sa ovakvi tekstovima. Ali ti si suviše bot da bi to mogaoo da shvatiš.

      1. Nisam bot, a nisam ni čitao tekst. Samo naslov. I vidim da se slažeš: lekari leče, ekonomisti i političari da brini o finansijama. Razume se da jednom lekaru, kao i jednom istraživaču njegov fond nikada neće biti dovoljan, ali opet, o tome ima ko da brine. Koncentriški se na posao za koji sii stručan.

  4. Epidemiolog Zoran Radovanović lupa kao otvoreni prozor sa duplim oknima. Ko li mu dade diplomu?

      1. Doktor ..koji je odavno u penziji …i nije upoznat sa novijim dostignucima u okviru zapadne medicine lupeta kao otvoren prozor…O istocnjackoj ali i o nekim drugim medicinama tek nema nikakva saznanja…Sto je tuzno…tacnije pretuzno…Ne znam na koga se odnosi ta grozna recenica..: .botino…pa ostatak…Ruzno je …ako ste uopšte zena da tako pricate…!

    1. Kako kažeš, „lupa kao otvoreni prozor sa duplim oknima“, pa gde si se ti školovao, na sns fakultetu?
      p.s.Čovek je školovaniji od celog vašeg glavnog odbora, predsedništva i vlade zajedno.Mala slova su namerno.

  5. Poštovani profesore,
    Nije u pitanju pasivnost vlasti – već nešto gore. Onaj ko poznaje Vučića i zna njegov način razmišljanja prepoznaje da se radi o sledećem Vučićevom stavu: E, pa, kad sam ja hteo da vas zatvorim u julu, vi ste skočili da se bunite. E, sad neću, pa makar me molili na kolenima – da vam pokažem da sam bio u pravu. Baš me briga što ćete umirati u trocifrenom broju.
    To se događa kada vođa u jednom takvom narodu (kakav smo mi) ne krši samo sve ljudske (državne zakone), računajući i najviši – Ustav, već krši i Prvu Božju zapovest: Nemoj imati drugih bogova, osim mene.
    Nadajmo se da Bog, ako nas nije bacio u zapećak, ipak ima meru za sve.

  6. E svašta.Da je sve zatvoreno lupali bi u šerpe, gađali policiju i pravili razne gluposti.Nekim ljudima nikad ne valja.Moj predlog je da se odsele negde baš daleko odavde i ne smatraju narod.

  7. ne dozvoljava se ni dobronamerna kritika.
    A komentatore na ovoj stranici ne zanima dorobit i zdravlje gradjana, nego samo da opravdaju politicke odluke. Tesko nama!

  8. Od profesora, i to u penziji, se očekuje mnogo, mnogo više. Umesto toga servira nam se naknadna pamet, namerno netačne činjenice, …, arogancija, zavist.

    Zaista je preterano.
    Tačno je da su juna bili izbori, gde su poštovane mere zaštite od zaraze (negde vrlo korektno, negde delimično) ali se namerno ne pominju masovne demonstracije u Beogradu, gde se namerno, u inat, nisu poštovale mere pandemijske zaštite.
    I sve ostalo je nekorektno ocenjeno.
    Zaista je optužno, od doskorašnjeg načelnika Odbora za etiku SLD.

    1. Čekaj, kako sad „masovne demonstracije“, a onda ste onomad na sav glas trubili kako izlazi zanemarljivo mali broj ljudi?
      Osim toga, izbori su se odvijali u zatvorenim prostorijama, gde su ljudi čekali ponekad prilično dugo i celo vreme duvali jedni drugima za vrat (što je dokazano najbolja metoda za širenje zaraze), dok su demonstranti bili na otvorenom i ne baš blizu jedni drugih.
      A ako demonstracije šire zarazu, kako to da je šire samo demonstracije opozicije, a ne šire je oni tvoji SNS-ovce kad, na primer, dođu na miting podrške Gospodaru ili pred Skupštinu da podrže kad vaš Klempa štrajkuje glađu?

    2. Hajde sada polako, zašto su izbile „masovne demonstracije“?Hteo da uvede policijski čas.Zašto je hteo policijski čas?Zbog velikog broja zaraženih na „masovnim demonstracijama“, pa preventivno, unapred?Jadni botovi, ne znaju ni šta pišu, pišu po diktatu, ko zna čijem.

  9. Radovanovic se ostrascenim nastupima ocito preporucuje za neku funkciju (npr. ministra zdravlja) opozicionim liderima. Podrska.

    1. Ko god želi dobro građanima i državi Srbiji, istog trenutka se stavlja na stub srama!
      Vatikan je debelo platio ove što, skoro dve decenije(1989.-2001.,2012-2020.), tiho uništavaju državu i stanovništvo Srbije.

    2. Radovanović se ponaša kao razmaženo derište, kada mu roditelji ne daju sladoled jer je već jedan pojeo. Medijski eksponirani penzioner takođe podsjeća na ogroman broj (bar 60%) neinformisanih građana ove planete. Kao dolini penzioner, je trebao da sagleda sa više aspekata isplaniranu panik-plandemija. Još 2018 su nabavljeni testovi, respiratori i sve što je @bil gejts i njegova privatna kriminalna organizacija (SZO) isplanirali za početak najveće svjetske prevare. Sve je simulirano septembra ’19 a već oktobra je krenuo biološko-psihološki rat protiv celokupnu ljudske populacije. Cilj je poznat. Uz medijsku morbidnu kampanju i eksponenta farmako-mafije (takozvani KŠ i bruka od struke), program se polako realizuje a krajnji cilj je čipova je i redukcija ljudske populacije, naravno uz dobrovoljni pristanak na savremeno ropstvo narodne mase. Neka se malo time pozabavi penzionisani epidemiolog i još mnogo toga što je od normalnog napravilo nenormalno. A kada bi se on pitao, verovatno bi bio dobrovoljni čuvar logora, kojeg su planirali satanisti da naprave. Po sve prilike kao izlapeli i duhovno osiromašen, bio bi dobar egzekutor, ala @mengele. Ipak Dr „smrt“ ima prednost.

  10. E moj majstore, misliš da postoji razlika između tebe i Kona? Da si ti umesto njega na čelu kriznog štaba isto bi ti narod mislio ma šta god uradio. Dobro je poznato da narodu ne možeš ugoditi. I ti bi činio poteze za koje bi opet neko drugi, odnosno drugog političkog mišljenja, rekao da su promašaj, a činjenica je da si političar, a ne dr.

  11. Vidi coce brini za svoje dupe, i svi ostali neka brinu za svoje ne bi bili u ovoj situaciji. Kad je uveden policiski cas zasto je uveden.Ajmo na ulice sad kad nisu rigoroznije mere oprt ne valja. Izadjite ponovo na ulice. Sad nesmete jer ono sto ste govorili da se manipulira sa narodom,sad ste shvatili da nije sala jel odlaze poznati. Ajde sad na ulice da vidimo kako nije potrebno nositi maske i drzati fizicko rastojanje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.