Radovanović: Krizni štab se diskreditovao, mora da se pojavi neko kome narod veruje

Ostavite komentar


  1. Taj kome narod VERUJE ,NiJE. , UZ VLAST ,I U KORIST JAVNOG ZDRAVLJA GRADJANA.

  2. Gospodin profesor se nakon 10 meseci najzad dosetio da posatoji Lekarska komora i drugi profesionalni kanali gde se pitanje pandemije rešavaju. Ne radi se to javno, kao što je on to radio, pa da se izaziva pometnja medju ljudima.

    Većina onoga što profesor ispisuje javno je naknadna pamet, arogantno
    mudruje i soli pamet svima nama, a u stvari, po svemu sudeći, radi se nekom politikanstvu, zarad čega pitaj boga.

      1. Pokušavaš da provociraš i vredjaš. Promašaj. ćorak.
        Ne ide, ni to neznaš da radiš.

        Probaj da osporiš navedene argumente, de da vidimo.

  3. Kriznom stabu ne verujem apsolutno nista i punih mesc dana ih ne slusam.Sludjuju narod, unose konfuziju, vise im je stalo da reklamiraju svoj stajlimg nego da bilo sta pametno kazu od cega bi narod imao neku korist.I realno okoristili su se se na pandemiji>neko medalje, neko ministarske i direktorske fotelje po sistemu sto narodu gode njima bolje.Kon je vec odavno ispricana prica njemu verovatno ni rodbina nista ne veruje

  4. Radovanoviću, ne verujem nikom, pa ni tebi. Ne zanimate me. Gledam svoja posla. Setimo se marta (čini mi se) i najsmešnijeg virusa u istoriji i poziva ženama da šopinguju u Milanu i onog kleberenja Vučića ( ne mogu da ga nazovem predsednikom, jer je samog sebe diskreditovao do krajnjih granica, loša osoba, loš čovek, skroz naskroz). Pa smeje nam se ceo Balkan. Ali, kad štetočina i zlonamernik prigrabi vlast tako mora da bude.

  5. Ovaj je već dosadan. Nikakve mere nije predlagao unapred, već sad priča šta je trebalo pre mesec, dva… Lako je biti general posle bitke

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.