Radović: Razmatraće se uvođenje depozita za limenke i pet ambalažu

Ostavite komentar


  1. za merenje kvaliteta vazduha ne rešava problem. Od kako se krenulo u nadgradnju zgrada u centru Niša vetar ne može da odradi svoj deo posla koji je ranije uredno obavljao. Kada tome dodamo sve veći broj domaćinstava koja ko zna šta sve trpaju u kotlove i drvene šporete jasno je da će merna stanica konstatovati problem, ali do rešenja neće se doći. Urbanisti su dobro zabrljali, treba im oduzeti licence, a morali bi i inspektori da rade u tri smene, a ne da svako trpa u kotao šta stigne nesankcionisano.

  2. Где се уопште код нас може продати секундарни отпад на мало – компјутерске тастатуре, мишеви, каблови, стари алат, фелне, уређаји, разни предмети од метала? Има тога по подрумима и гаражама, држе људи годинама, неће тек тако да изнесу на ђубре …

  3. Pobogu,koliko vam je trebalo da implementirate ono sto se radi vec 25 godina…?! Kod nas su ekolozi slicni politicarima…!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.