„Rak grlića materice mogao bi da bude sprečen HPV vakcinom“: Dr Samir Obućina o čestoj vrsti raka u Srbiji

PROMO TEKST

Ostavite komentar


  1. A za rizik nastanka politicara od kojih je smrtnost i ostale posledice po narod velika i o skriningu tipa psihijatrijski pregledi niko nista da kaze…

  2. Ali će ovi naši balkanoidi misliti da je vakcina napravljena da ih pobije pa se neće vakcinisati.
    Šteta, jer ima država koje su svele pojavu raka grlića materice na broj blizak nuli jer imaju redovnu vakcinaciju dece pre prvog seksualnog odnosa.

  3. Ne lazite zene po Srbiji. U svetu je opste poznato da HPV vakcina prouzrokuje gomilu zdravstvenih problema ( nesvestice, mucnine, napade i smrt) plus neplodnost. Zene, provrsljajte malo internetom i pogledajte koliko je tuzbi i odsteta placeno po svetu zbog HPV vakcine, informisite se pre ikakve odluke, jer jedan natpis u novinama ne moze i ne sme biti dovoljan da se na osnovu toga odluci i potencijalno se ugrozi zivot.

  4. @Srpkinja, u kom delu sveta, potrosio sam jedan dan na trazenje bilo kakvog istrazivanja koje je dokazalo tvoju izjavu i nisam nasao ni jedno. Skrivaju to verovatno? Zato jedine informacije imas od osoba koje izjavljuju stvari kako cuju i prenose kao gluvi telefoni?!

  5. Srpkinja je u pravu
    U Danskoj je napravljen dokumentarac na ovu temu, a u koje vakcinisane devojčice iz Danske, Švedske i Norveške potvrđuju sve ovo što je „Srpkinja“ navela. Neke od tih vakcinisanih devojčica su završile u invalidskim kolicima. U tom dokumentarcu je učestvovala i jedna lekarka koja je govorila o ozbiljnim posledicama HPV vakcine.
    Nakon tog dokumentarca prestalo se sa davanjem ove vakcine, a onda su ponovo počeli sa propagandom koliko je vakcina dobra, međutim odziv je bio veoma mali

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.