Rakić: Vučićeva poruka Srbima na Kosovu donosi radost

Ostavite komentar


    1. Milorad:A da li treba da naseda na fraze Đilasa, Jeremića i Tadića koji zagovaraju da Srbija prizna nezavisnost KiM. E to nećete doživeti. Srbija neće nikada priznati nezavisnost KiM.

  1. Srbija je sve uradila sto je u njenoj moci da sacuva i ocuva mir, a u slučaju nekog eventualnog napada na nas narod na KiM ce adekvatno odgovoriti i uspesno zastiti svoj narod.

    1. Tara:Srbija na sve načine pokušava da sačuva mir i stabilnost na KiM, ali to ne znači da neće reagovati ko taj mir ugrozi.

    2. Vas botove na čelo kolone. U levu ruku sendvič, u desnu puška i da štitite narod

  2. da opet ginu najbolji? Pa da opet propalice, heroji ispod jorgan planine, ratni profiteri i dezerteri prave nove generacije Srba? Pametna politika, podmetni ledja Srbijo i zrtvuj 7 miliona gradjana za saku ulizica i udvorica sa severa koji ne zele da se lise privilegija.

  3. Pa, nije Vučić juče počeo da se bavi politikom. Pamtimo i mi i Albanci, baš kao i čitav svet, njegove „rane radove“!

  4. Ocuvanje mira i ne rasplamsavanje daljih tenzija interes je Srbije,ali zastita zivota i imovine Srba na severu je prioritet

  5. Sad kad je vučić tako rekao, zaista možete ‘mirno’ da spavate. A rakić će da Vas pokriva da ne ozebete.

  6. Molim da neko isčačka ovog čoveka iz vučićeve zasnjice! Unapred zahvaljujem!
    Poz

  7. Ove umne reči me podsetiše na jedan crtani film:
    „Sreća, sreća, radost…“
    Imam osećaj da su glavni likovi iz tog crtaća (Prdlja i Smrdlja) oživeli.

  8. Vučić drži klasičan politički govor, njegova pasivnost dovodi do stvaranje države na teritoriji Kosova. U ovakvim trenucima se preti, dovodi vojska na granicu sa Kosovom, itd, da bi se svet prisilio kao i priština da vrate stvari u predjašnje stanje, njegov politički govor gde obećava narodu zaštitu ne znači ništa srpskim interesima, uostalom zan on da kosovska vojska neće da napadne Srbe ali im obećava maglu. I kad se sretne sa ambasadorima, neka priča ovako kako priča narodu. Nema šanse, kad dodju nemački političari, Vučić im se maksimalno ulizuje.

  9. Iskreno zaljim kosovske srbe.Izabralji su da njihove interese brani neki Soljevic,pa Milosevic,Kostunica,Vucic i njegovi znanci Simic,Rakic i Radojcic.Prirodno bi bilo da inererse kosovskih srba,brane i predstavljaju neko kao Ivanovic,Rasic,Petrovic ili Rada Trajkovic,koji zive i rade na Kosovo.Ovi sa srpske liste,nece dugo,pa cete ih vidjeti na nekom imanju u Bg.ili okolini.

  10. Cesto razmisljam da li ovi likovi sto se mole vucicu stvarno veruju u to sto govore, sto i ne bi bilo toliko strasno, sta ces, malo si ogranicen, nisi naucio u zivotu da zivis bez nekog vodje i to je ok. Ali ako sve to rade namerno i sa namerom da obmanu glasacko telo onda je to veoma zabrinjavajuce jer pokazuje koliko veliki broj ljudi u ovoj zemlji je podmukao, pokvaren, bez ikakvog morala i savesti. Ovo sto je ovaj covek rekao zvuci kao dete koje ne brine jer zna da deda mraz sigurno donosi poklon za ng. E sad procenite je li ovaj covek mentalno na nivou deteta od 6 godina ili je toliko pokvaren pa laze ceo narod da ne brine jer ce hrabri predsednik da ga spasi. Iskreno jedina nada mi je da nece doci do novog rata to sto nam je predsednik nevidjena kukavica i taj u rat sigurno nece.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.