Rambo Amadeus: Razumem rušenje kao ratnu taktiku, ali ne verujem da iko pri čistoj svesti može da sruši most

Ostavite komentar


  1. Apsolutno treba sprečiti rušenje mosta. I stari Varadinski most je trebalo rekonstruisati. Se je to deo na še kulture, istorije iduha vremena. To je deo istorije Beograda i N.sada

  2. Miroslave da li si zaista ozbiljan kada si rekao da nije trebalo rušiti Varadinski most. Da li bi taj most izdržao opterećenje koje nosi narasli saobraćaj u N. Sadu. Možda bi još desetak godina a onda bi se srušio sam. Pretvaranje tog mosta u pešački bi odseklo Petrovaradin od Novog Sada.

  3. Рамбо, схватићеш, као што си схватио зашто је онај посекао здрава стабла платана у булевару.

  4. Ovaj most je muka za vozače. Uzak, opasan, tramvajske šine, rupe oko šina se naprave čas posla, mimoilaženje sa onima iz suprotnog smera je kao na seoskom razlokanom putu. Ja bih ga ostavila samo tramvaje, ali problem je što je na tom mestu neophodan širok most za automobile za prelazak reke.

  5. Ovo je previše. Uvek biti protiv bilo čega sa zato što je sns na vlasti. Ako će most biti zamenjen onda je to u redu. Pogledajte samo druge gradove u Evropi, svi imaju po desetak mostova i rasterećen saobraćaj.

  6. Možda je most dotrajao pa je opasan a ne znaju kako da sroče to. Ali prvo napravi pa sruši…

  7. U ovoj krizi da se daju tolike pare za rušenje mosta, a narod neka sedi u mraku i neka se zimus mrzne da bismo štedeli struju…. van pameti….

  8. Mi u Šidu 100 godina čekamo na potoku Šidini da se napravi dobar most i na Dunavu takođe da se poveže Šid-Bačka Palanka a ovi sklanjaju most jer nekome smeta…

  9. Pita li se narod za bilo šta u ovoj zemlji ili vlast o svemu odlučuje? Jeste li čuli za referendum? I koga vi predstavljate?!

  10. Kazete pitali se narod, pa pita bili izbori dobili vecinu, i odlucuju umesto nas, sve po ppesu, odnosno po SNS. Birali ste gledajte. Licno bih ga ostavi za bicikliste

  11. Mislim da Rambo nije skapirao da ce novi most tu da ide..nije plan da se rusi stari bez novog..kroz njegov komentar ispade da nema gradnje novog. Samo to..

  12. Gdje se i kad narod pitao? Predlazem most na nekim barkama, pa da prelazi rijeku gdje ko pozeli. Ovaj mi je za Nobela.

  13. A da srušimo još koji most? Zašto samo jedan? Možda onaj Đilasov? On sigurno ne valja jer su ga žuti radili.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.