Ranilović: Moj štrajk glađu bio je borba za lekarsku profesiju

Ostavite komentar


  1. I sta ste dokazali time sto ste narusilu svoje zdravlje.Gispidja je u dalje na polizaju vas kolege gledaju sa nipododtavanjem ministar vas pisetio ali nista nije uradio i opet sbe u krug.Moj doktore u vasoj profesiji se vise vodi racuna o svemu drugom a najvaznije je kojoj stranci pripadas

  2. Imao sam čast da upoznam doktora Ranilovića i o njemu imam samo reči hvale. Ponekad je potrebna radikalna akcija da bi se stvari razdrmale. Iako možda štrajk glađu ne bi bio ono što bih ja učinio u sličnoj situaciji, razumem ga zašto je morao to da uradi. U našoj državi neki ljudi su se previše ustoličili, čak i kada bi ta stolica trebalo da bude privremena, kao što je u slučaju dotične Aleksandre Cvetković. Pozicije i poslovi trebalo bi da budu dodeljeni na osnovu stručnosti, a ne na osnovu stranačke pripadnosti.

  3. Kolege se uplašili s ojd vd direktorice, a mi treba da verujemo da su stručni časni i pošteni. Kolege podržavaju svoju vd direktori u, koja sramota smradovi.

  4. Kolege se uplašili svoje vd direktorice, a mi treba da verujemo da su stručni časni i pošteni. Kolege podržavaju svoju vd direktoricu, koja sramota, smradovi. Sutra ćete vi biti šikanirani i trpeti, sami.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.