Rašić: Na severu Kosova veliki broj zaraženih zbog ignorisanja tamošnjih ljudi od strane Beograda

Ostavite komentar


  1. A zasto bi na Kosovu slusali sta BG hoce? Pa oni su nezavisna republika.

  2. Posle Rašićeve priče iseliću se na Kosovo. Ovoliku brigu o svojim građanima niko u svetu nije pokazao.

  3. Koji genije! Majstore, veća zaraza je u urbanim sredinama, a ne u ruralnim.
    Ipak „verujem ti“ da je Priština sposobnija u borbi protiv covida od celog sveta, a kamoli od nesposobnog Beograda, koga ni mi beograđani ne slušamo!

  4. Kakav to mozak može da posluša svoje donatore, u ovom trenutku?!

  5. Bilo bi dobro da se ujedine albanci i srbi na KiM u ovoj borbi sa korona virusom, ali sumnjam da je to izvodljivo.

  6. Velika mržnja vlada od strane albanaca prema srbima na KiM, tako da mislim da ih ni ova virus korona ne može ujediniti da se izbore sa ovom pandemijom.

  7. Novine Danas sluze za iznosenje lazi .Djiki direktor lista na sve moguce nacine iznosi lazi narodu

  8. Srbija se nije odrekla Kosova i Metohije, i ne ostavlja na cedilu Srbe koji dole zive, ni u ovim teskim vremenima, kada korona visus seje smrt po celom svetu.

    1. Odrekao ga se Vucic kada je potpisao Briselski sporazum i de facto priznao nezavisnost

  9. Treba svi da se ujedinimo u ovim momentima. Drugačije ne možemo pobediti virus.

  10. Ma da, Beograd je kriv što južno od Ibra, postoji samo nominalno zdravstveni sistem, i Priština ne može da kontroliše epidemiju, i što se negira da je država već poslala pomoć u medicinskoj opremi, za svoje gradjane na Severu KiM.

Ostavite komentar


Društvo

"Dobro sam se zabavljao, imali smo tri testa": Učenik Gimnazije iz Zaječara Stevan Cvetković, koji je osvojio drugo mesto na svetu iz egleskog jezika, govori za Danas 8

„Dobro sam se zabavljao, imali smo tri testa“: Učenik Gimnazije iz Zaječara Stevan Cvetković, koji je osvojio drugo mesto na svetu iz egleskog jezika, govori za Danas

"Za mene je engleski jezik globalno povezivanje. Primer je to da nas je taj jezik spojio, pošto smo svi međusobno komunicirali na engleskom. Bez tog jezika, kako bismo jedan drugog razmeli? Taj jezik nas je bukvalno spojio", kaže za Danas učenik Gimnazije iz Zaječara, Stevan Cvetković, koji je nedavno osvojio drugo mesto na svetu, u kategoriji HIPPO 5 na takmičenju iz engleskog jezika.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.