Rasim Ljajić: „Savi se“ (VIDEO)

Ličnost Danas

Ostavite komentar


    1. Sedi kuci i smiri se odn savi se. Dobro dodje za one koji ne vole kucnu atmosferu. Ako neko ne bude „na liniji smirivanja“ radikalni naprednjaci SNS su prisutni i u N.Pazaru, da ih ubede da nisu u pravu.

    2. Kad bih svojevremeno bio nemiran, bežao od dnevnih obaveza pisanja domaćeg zadatka i sl. majka bi rekla -Savi se kući i završi svoje obaveze! Tu imperativnu formu nisam smeo da pobijem. Značilo je da moram da ostanem kući jer sam preterao.

      1. Mislim da kad taj izraz dolazi od clana vlade Vucica to ima opste znacenje nego lokalno pazarsko.

  1. Savi se to je Ljajicev politicki moto. Znaci od kako se bavi politikom on se savija tj. okrece ledja i savija pred svima koji su tog trenutka na vlasti. Znaci pesma je autobiografska samo je dodata parola ostani kuci .

  2. Rasim dr Ljajic bolje da je pomogao svojim kolegama u vreme pandemije,nego sto pise pesme.Preduslov je da nije zaboravio nauceno

  3. Rasim Ljajić je imao priliku da bude čovek kada je ubijen Oliver Ivanović,i izgledalo je da će u njemu progovoriti savest ali nije,sada je samo šrafić u službi Ludaka,žalosno

  4. Rasim je najkulturniji politicar u Parlamentu Srbije !
    Samo ljudi, koji su optereceni sa nacionalizmom, govore lose o gospodinu Ljajicu.

  5. Zavrsiti jedan od najteziha fakulteta (medicinu) pa se posle baviti novinarstvom pa politikom i uz to jos pisati pesme deluje mi nekako promaseno! Cinjenica je da je kao i Dacic preletac rekorder u poslednje dve decenije! Najvaznije je biti koalicija a to nije pravi motiv casnog politicara!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.