Britanski princ Vilijam i njegova dugogodišnja devojka Kejt Midlton raskinuli su vezu, objavio je juče londonski San. List navodi da je par postigao „prijateljski sporazum“ o razlazu. Predstavnici princa Vilijama odbili su da komentarišu vest, uz obrazloženje da ne ulaze u prinčev privatni život.

Britanski princ Vilijam i njegova dugogodišnja devojka Kejt Midlton raskinuli su vezu, objavio je juče londonski San. List navodi da je par postigao „prijateljski sporazum“ o razlazu. Predstavnici princa Vilijama odbili su da komentarišu vest, uz obrazloženje da ne ulaze u prinčev privatni život. San piše da su uzroci raskida ogroman medijski pritisak na mladi par i Vilijamova vojna karijera.
Britanski princ diplomirao je početkom godine na vojnoj akademiji Sandherst. Vilijam (24) i 25-godišnja Kejt Midlton upoznali su se kao studenti na Univerzitetu Sent Endruz u Škotskoj i zabavljali su se nekoliko godina. Kejt Midlton je poslednjih meseci bila pod velikim medijskim pritiskom zbog glasina da će se ona i princ Vilijam veriti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari