Rašković Ivić: Mali više ni dana ne može ostati na funkciji ministra finansija

Ostavite komentar


  1. Gospodin Mali mora podneti ostavku i to je sasvim jasno. Postoji niz primera u drugim zemljama gde je plagijator uvek podnosio ostavku. Specifičnost u ovom slučaju je da se već 6 godina znalo da je gospodin Mali optužen za ovo ozbiljno delo i uprkos tome on je napredovao u karijeri. U svakoj normalnoj zemlji bi se optužbe prvo preispitale, pre nego što bi napredovanje bilo moguće. Kod nas je gospodin Mali na kraju stigao čak do pozicije ministra finansija. Za to je odgovoran samo jedan čovek i svima je jasno ko je on. Taj čovek je još krivlji od gospodina Malog i on je odgovoran za komplentnu kadrovsku politiku u zemlji. Zbog toga što su osobe osumnjičene za lopovluk postavljene na tako visoke pozicije, a sad je lopovluk i dokazan, taj čovek mora takođe da odgovara.

    1. Pa on je vec ukrao novac pre doktorata koji je lazan a i jos ga krade.. Jos jedan u seriji kriminalaca u ovoj nakaradnoj SNS sekti..Ne zna se gde se gid okrenes sce busno …kriminal.afere..droga oruzje pranje novca …Sledi pustanje niz vodu Vucica …Da i jos jedna opaska…Zamislite da sada takav ministar prima MMF I Nekog iz svetske banke???? Da li ce se postideti??? Stranci sada znaju ko je on ..vec pise u New York Times i Bloomberg i AP. a i u Nemackoj stampi….Scepane Mali IZDUVO SI GA..

  2. A sta ocekivati od Raskovic Ivic? Raduje se. Najvise bi volela da Sinisa Mali da ostavku a da se ona i njoj slicni kite tudjim perjem. Zahvaljucu njemu Srbija je u ekonomskom smislu napravila zaokret u napredku. Nije odluka preinacena jer je to plagijat,nego su umesani tudji interesi. A i da jeste,napisace drugi.

  3. Kakve veze ima doktorat sa funkcijom,zar nije i Zoran Zivkovic iz ds bio ministar vlade sa visom skolom, pa ga niko nije skidao sa funkcije?!

    1. Pa ona mutoša, što se predstavlja kao premijerka, ne da nema fakultet, nego nema ni višu školu! Šta ćemo sad?

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.