Raspisan konkurs za čuvare zatvora 1Foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija/Služba za obezbeđenje

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u 12 kazneno-popravnih ustanova 73 pripadnika Službe za obezbeđenje, najbrojnije služba u sistemu izvršenja krivičnih sankcija, saopštilo je danas Ministarstvo pravde .

Konkurs je objavljen na internet adresi Ministarstva pravde www.mpravde.gov.rs , portalu e-uprave i Nacionalne službe za zapošljavanje, kao i u listu „Poslovi“.

Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici, koji je i najveći zavod u zemlji, zaposliće 15 komandira, kao i Kazneno-popravni zavod u Beogradu.

Raspisan konkurs za čuvare zatvora 2
Foto: Uprava za izvršenje krivičnih sankcija, KPZ Pančevo

Kragujevački KPZ primiće u stalni radni odnos 14 komandira, KPZ za žene u Požarevcu 10, dok će KPZ u Beogradu, Padinskoj Skeli, zaposliti pet komandira.

U stalni radni odnos biće primljena tri komandira u Specijalnoj zatvorskoj bolnici u Beogradu, kao i u Okružnom zatvoru u Novom Pazaru, dok će po dva komandira biti primljena u OZ u Kraljevu i OZ u Zrenjaninu, kao i u KPZ u Somboru, a po jednog komandira u Okružnom zatvoru u Kruševcu i Okružnom zatvoru u Vranju.

Rok za podnošenje prijava traje do 19. septembra 2024. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari