Raspodela đaka po srednjim školama u toku dana

Ostavite komentar


  1. Kako ih samo nije sramota! Još uvek nema rasporeda. Ne zaslužuju prelaznu ocenu!!!

    1. Samo cekam da vidim koliko ce se prag bodovanja podici zahvaljujuci online nastavi..stalno ovako deca da idu u skolu i da rade prijemne bez priprema ( ironija)

  2. Ovo je vise ne idzhrzivo .
    Ali ne, sad stvarno, nije u redu ovo cekanje.

    1. Ovaj ministar prosvete nema dusu.Nije ni trebalo da bude prijemnog.Ovi stresovi nisu dobri za jadnu decu.Ako nema mature zbog korone,nije trebalo da bude ni prijemnog. Ja radim u kovidu i moje dete je sve vreme bilo bez mene.I sigurno nije dalo maximum na prijemnom.Ali to ministra ne zanima.

    2. U redu ljudi, razumem Vas i ja cekam jedva rezultate, ali rekli su iz ministarstva jos prekljuce da ce rezultati mozda najkasnije izaci do ponoci (veceras).

  3. Nije nista normalno!Nismo ni trebali da damo deci da idu na prijemni!Sve je besmisleno….

  4. Sramota!sta je trebalo 66000 osmaka da izadje na ulicu i bojkotuje sarcevica.dosta vise ovog besmisla jednog umobolnog coveka.dosta je vise iscekivanja.sramota za Srbiju!kako ce elektronski da se prijavljuju oni koji nisu u mogucnosti.bruka sta nam radi!!!

    1. Niko ne kaze da je obavezan e-Upis. Roditelji ucenike opet mogu da upisu na klasican nacin, kao i do sada, direktno u izabranoj srednjoj skoli. Samo morate, u tom slucaju, na upis(-u), priloziti na uvid originale svih dokumenata i overene kopije koje ostaju u skoli.

  5. Pa šta su nadležni radili danima kad se još uvek ne zna gde je koje dete raspoređeno???

    1. Ne znam sta Vas toliko cudi. Vec od 2015 je ovo ustaljen kalendar pred-upisnih aktivnosti za upis u srednju skolu. I prosle godine su rezultati rasporeda ucenika izasle 7.07.2020., a ove ce danas, 8.07; zbog korone.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.