Bolji nego ikada, sa timskim duhom koji je neprestano lebdeo iznad balona „Crveno-crno“ i borbeni do usijanja, danasovci su na kraju čak i takvi položili „koplje“ pred iskusnom ekipom Studija B (10:4). Susret ekipa koje do sada nisu zabeležile nijednu pobedu, protekao je u fer i korektnoj borbi, bez ijednog incidenta.

Ekipa malog fudbala našeg lista u jučerašnjem meču postigla je najviše golova do sada, a najmanje primila. To svedoči o kvalitetu igre koja je konačno bila na visokom nivou. Bez puno filozofiranja i komplikovanja, igrači koji su juče branili boje Danasa, objasnili su kako to treba da se radi i svojim primerom pokazali onima koji će tek doći, model željenog ponašanja.

Sve pogotke za Danas postigli su članovi sportske rubrike. Dva evrogola dao je Borišić, koji je pri proslavi drugog i dobio žuti karton zbog nesportske proslave skidanjem dresa i bacanjem uvis. Po jednom su tačni bili sportski urednik Spasovski (lobovao odličnog golmana Studija B), i povremeni komentator tenisa Đurić.

Danas: Tomić, Marković, Bešević, Bibić, Spasovski (1), Đurić (1), Borišić (2).

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari