Raspored rada u Zdravstvenom centru tokom uskršnjih praznika 1Foto: Dušan Pešić

Iz vranjskog Zdravstvenog centra (ZC) objavili su raspored rada ove ustanove tokom uskršnjih praznika, počev od Velikog petka a zaključno sa drugim danom Uskrsa, 25. aprilom.

U Domu zdravlja će u danima praznika 22, 23, 24. i 25. aprila raditi samo dežurne službe, od 8 do 18 časova. Od 8 do 18 sati radiće i Služba za zdravstvenu zaštitu odraslih, Služba za zdravstvenu zaštitu radnika, Služba za zdravstvenu zaštitu dece školskog uzrasta, Služba za zdravstvenu zaštitu predškolske dece, Služba za kućno lečenje i negu, i Stomatološka služba.

Služba hitne medicinske pomoći radiće 24 časa. Kovid ambulanta u Antituberkuloznom dispanzeru (ATD) radiće za vreme praznika, od 7 do 20 sati.

Kovid ambulante u Dečjem i Školskom dispanzeru biće otvorene za pacijente od 8 do 18 časova. Laboratorija u Domu zdravlјa Vranje radiće za vreme praznika, od 8 do 14 sati.

Na glavnom vakcinalnom punktu radno vreme će biti od 8 do 14 sati, a radiće se 22. i 23. april. U Opštoj bolnici Vranje rad je organizovan prema rasporedu u režimu dežurstava i radiće se 24 časa, bez prekida.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari