„Ja sam profesor, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Rasprava Biljane Stojković s Dijanom Hrkalović 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Biljana Stojković, kopredsednica stranke Zajedno i profesorka Biološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, gostovala je na TV Nova i tom prilikom govorila o štetnosti projekta Jadar u Srbiji. Ona je gostovanje podelila na društvenoj mreži Iks, a bivša sekretarka Uprave kriminalističke policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović reagovala je na to neprimerenim komentarom.

„Projekat Jadar nas udaljava od članstva u EU. 1. Srozali bi se još više u standardima zaštite životne sredine. 2. Zacementirao bi antidemokratskog i anti-EU vladara koji prezire sve vrednosti koje zahtevaju pristupna poglavlja“, napisala je Stojković na društvenoj mreži Iks.

Na tu objavu „nakačila“ se bivša sekretarka Uprave kriminalističke policije u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijana Hrkalović.

Na šta je Biljana Stojković odgovorila sa: „Hahahahahaha“.

Ubrzo je stigao neumesan odgovor Dijane Hrkalović, na šta je ona dobila kratak komentar profesorke Stojković:

Odgovora Dijane Hrkalović više nije bilo, u direktnoj prepisci, piše Nova.rs.

Ipak, Dijana Hrkalović je odgovorila na svom profilu uz fotografiju na kojoj je prikazano nekoliko komentara ispod poslednje objave Biljane Stojković, a koji su profesorku podržali.

Od svih komentara, Hrkalović je izdvojila one koje su postavili Nebojša Zelenović, Dragana Rakić, Antonela Riha i Vladimir Terzić.

„Opozicija u ekstazi zato što misle da su me nokautirali i sprovode već danima kampanju linča ‘svi na jednog“. Dobro. Sad stojimo ovako na tabeli: 1. pokazali ste da se svi plašite onoga što znam i pišem o vama, 2. pokazali ste da je sve istina. Ponosna sam, jedno veliko hvala“, napisala je ona.

„Ja sam profesor, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Rasprava Biljane Stojković s Dijanom Hrkalović 2
Foto: Printscreen/X/DijanaHrkalovic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari