„Ja sam profesor, ne mogu baš svi da budu kriminalci“: Rasprava Biljane Stojković s Dijanom Hrkalović

Ostavite komentar


  1. Mislim da će se u nekoj ne tako dalekoj budućnosti izučavati model vladavine aktualnog predsednika, koji očigledno za svakog ima nešto u dosijeu, od afere „koferče“, preko svih drugih, dugo bi bilo da se nabrajaju sve afere. Stiče se utisak da na apelacionom sudu mogu da se obore sve presude koje i donesu naši sudovi, zbog tehničkih propusta u vođenju istih (ako nisu, kao u slučaju poznatih nam lica, već zastarele). Tako, da ostaje da čekamo…

  2. Hrkalovicka(mucno mi je i samo njeno prezime nakucati i držati u mislima) je u kampanji samo-rehabilitacije kod AV, što sigurno neće ostati nezapaženo. Tako da eto nje uskoro opet u vlasti. I onog Nebojse Stefanovica. I on je uskoro u selu.

  3. Ovakvih kao hrkalovićka u Srbiji ima koliko hoćeš, običan šljam. A moraš da živiš sa njima. Ajde što živiš, nego, majko moja mila, zavisiš od njih i moraš da ih gledaš svaki ubogi dan. Hvala bogu da sam do pojasa u ilovači, pa još malo moram da ih gledam. Bežite deco i vi malo stariji iz ove zemlje, jer nikad neće biti bolje zbog ovakvih protuva koje se namnozilo u ovoj napaćenoj zemlji.

  4. Pokazaćemo im na izborima svoje. Orevarili su nas. Da su pre izbora rekli šta planiraju sa Jadrom, ne bi ni 20% dobili.

  5. Ja мислио да је Хркаловићка у затвору. Изгледа да стварно превише зна па не сме ни у затвор да оде.

  6. Da li ona to preti?Da li je u situaciji da preti?Koluvija tuzaka okolo,ona preti,moglo bi se jos vazda nabrajati,sta jos treba da se desi pa da narodu dodje iz one stvari u glavu???

  7. Za Vucica je vrlo rizicno da podrzava ovakve kao Hrkalovicka, na takvima ce na kraju i pasti. Najbolje bi mu bilo da je pusti niz vodu…

  8. Glupake ne treba prozivati, svi se oni sami jave, a posle plaču. Bravo za profesorku.

  9. Nažalost Hrkalović je još uvek na slobodi,toliko podlo i servilno služi kriminalu.
    Sa druge strane EU toleriše mnogo toga ovde i mislim da njih nije ni briga za stanje životne sredine ovde,na prvom mestu to je ekonomska,tržišna federacija pa onda sve drugo.Vidite stanje u Bugarskoj,Rumuniji ili čak u Hrvatskoj sa divljim deponijama.EU sigurno neće stopirati Jadar,a može se tamo ući i preko reda ako smo „poslušni“.

  10. „Лакше је гурати камен узбрдо него расправљати са будалом!“, српска народна пословица!

  11. Iz komentara Hrkalovicke se vidi kakve su nam osobe bile u MUPu. Izrazavanje ulicara. Zalosno.

  12. Niko iz tog kriminalno miljea neće biti osuđen! Mnoge stvari oni znaju o državnom vrhu. Vrana vrani ne kopa oči.Ubiše Ćuruviju i nikom ništa. Još tuže fondaciju. Profesorice Vama bravo!

  13. Trebalo mi je par minuta da se setim ko beše Dijana Hrkalović. Bez ironije.

  14. Policajko. Ako znaš ko je Edo pa onda znaš i ko je Oskar. Kaži ako smeš.

  15. I ova uličarka i kriminalka Hrkalović je bila neka državna funkcionerka . E Srbijo …

  16. Profesorka nema potrebe da se osvrće na gluposti primitivne, iskompleksirane „zvezde vodilje“ nekih mafijaških klanova, ex policajke, osumnjičene…jel i osuđena?

  17. Kada je osnovan SNS, imali su jednog (1), člana sa fakultetom….. Sada ,,ova“ ima dovoljno pameti da sebi uzima za pravo da se raspravlja da profesorima Univerziteta….. Posle kažu ne vrede kupljene diplome….. Bre, ovi masersi su dovoljno pametni , da ih izvozimo, kao litijum…..

  18. Totalno nevezano za temu, meni se kosa digne na glavi kad neko za predsednika drzave, da ne ulazim u to kako je izabran – kaze da je vladar. Ja vladara nemam i ne zelim.

  19. Više nije tajna da je mafija skupila novac za osnivanje SNS. Niko od mafije za ovih 12 godina još nije osuđen, šetaju se okolo i smeju nam se u lice.
    Zapad održava ološa na vlasti, vidimo da im on lepo daje sve što mu zatraže.
    Zar treba stranci da nam kažu, da sam narod Srbije treba da reši svoje probleme?
    Lepi naš narode, kad ćemo da shvatimo da nas ima više nego njih?

  20. Bilja i Tucić su mi predavali 2010-te. Evolucija, forsiranje plitkog ateizma i Dokinsova logika o sebičnom genu.

    Ironično, profesorka evolucije ne želi da razume realnost o kojoj je teorijski pričala ceo život.

    Vaše ideje nisu bile kompatibilne sa životom. Ideje koje je Vučić imao su pošteno preovladale, širile se, rasle, i obuzimale sve više ljudi (čist Dokins)

    Projekat litijuma, draga profesorka, je isto ispitno pitanje od pre 15 godina u kome se nešto malo žrtvuje za dobro cele grupe (Srbija). Ljude koji ovo nisu shvatali ste sa pravom obarali, a sada sami ne shvatate.

    Da odete Vi lepo u penziju?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.