Ratko Ristić: Da li premijerka ima pametnija posla?

Prorektor Beogradskog univerziteta o napadima predsednice Vlade Ane Brnabić

Ostavite komentar


  1. Prodekan je pravim recima okarakterisao stav premijerke,a on je i provincijalan i deprimirajuci.A premijerka vise i ne kontrolise sta i kako prica,odmah djonom u onoga ko kritikuje razlicite pojave.

  2. Gospodin Ristić se ponaša kao neko ko ne zaveden pa ostavljen. Nijednom rečju nije odgovorio koji je njegov stav, onaj kada je potpisivao za MHE ili onaj kada je protiv. Izgleda da kod godpodina Ristića vlada dobro oprobani sistem: „Na onoj sam strani koja bolje plaća“.

  3. Šta je ozbiljan konflikt ako je „sitničarenje“ da potpisuješ dozvole za MH pa posle protestuješ protiv istih? Slika i prilika pravog OPORTUNISTE koji se krije iza „građanskog prava i mišljenja“ koje menja u skladu sa okolnostima i potrebama. Kredibilno, nema šta

  4. Nisam čuo da je gospodin bilo šta od ovoga demantovao, a imao je dosta prilika, pošto se ova informacija pojavila odavno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.