Profesor Ristić: Dačić ni da ne pomišlja da spreči narod koji će iskazati nezadovoljstvo

  1. Građanima jeste dozvoljeno okupljanje i javno iskazivanje nezadovoljstva, ali ne i blokada slobode kretanja i saobraćaja. Za to se svugde u svetu dobije po „tamburi“. Usput, ružno je što jednog političkog aktivistu predstavljate njegovom funkcijom u situaciji kad je njegov angažman čisto politički.

  2. Molim vas da partije, grupe aktivista i nevladine organizacije nikako ne poistovećujete sa „narodom“ i „svim gradjanima“.

  3. Dačić da ne pomišlja da se ne drži zakona nego da obezbedi bezbednost i slobodu kretanja svim građanima i onima koji ne demonstriraju, a demonstranti da ne pomišljaju da opet uništavaju državnu imovinu, tojest imovinu svih nas i da ne pomišljaju da opet maltretiraju građane.

  4. Pa bice Kolubarska bitka 2.Očigledno da ćemo morati opet da pobedimo.

  5. Botovi se aktivirali punom parom, znaci da ih svrbi i da ih je strah, nema rudnika i tacka.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.