Različite poruke sa tribina Zvezde i Partizana: Koliko je stav navijača bitan za rudnik litijuma?

Ostavite komentar


  1. Zvezdin sever pod hitno da se odredi u odnosu na masakriranje Srbije.
    Jednom sabratu su presudile litije,a drugom ce litijum.

  2. Шта је чудно па оскар је вођа цигана

  3. Ma bravo !!! Ako u jednoj državi trebaju navijači , čitaj dobrim delom huligani , da definišu sudbinu iste , tada ne postoji država već ono što imamo : budalaština !

  4. Jezivo je da je za ovako ozbiljnu stvar relevantno mišljenje navijačkih grupa! Narodu se jasno mora predočiti šta ga očekuje ukoliko bude tog rudnika, koji je samo prva u nizu domina. Moraju se otrezniti i najveći evrofanatici, konačno. Namenjena nam je uloga crne rupe, jeftine radne snage, jeftinih resursa i ko zna čegabjoš, a za uzvrat ćemo imati tapšanje po ramenu i tretman maloumnog druga i još crnje, bićemo izduvni ventil za sve gluposti kojš greju atmosferu u EU. Ajde nekanta ekipa prećzme odgovornost za svoje delanje i neka po svojim leđima nosi posledice igranja sa Rusima.

  5. @Karamazov
    Mislim da je sve što si napisao jasno većini građana Srbije, ali su ubijeni u pojam, utucani u mozak, nema ništa od njih. Svi su preterano pasivni.

  6. Ne znam šta imaju Vidojković i Kulačin da kažu na ovo kao osvedočeni navijači Zvezde…baš me zanima.

  7. Briga me za misljenje huligana (dilera droge) narod je protiv trovanja zemlje iskopavanjem litijuma ako nisu uz narod onda su protiv i nece ni njima biti lako ako su se svrstali sa nepomenikom.

  8. Šumadija još ima navijače, ovi gradski su male kuce što se nosaju u nečijoj tašnici.

  9. I jedni i drugi prećutaše RKS tablice, ukidanje dinara i sve ostalo što je vođa poklonio. Tako da je realno za očekivati da će i ovde da se prave mrtvi….. Prodane su to duše i masa bez mozga koja sluša šta im vođa kaže. Na žalost…

  10. Bajo izasli ste I u Yahoo finance, tamo se hvale da nastavljaju multi billion dollar business pa ocekuju da njihov stock repair bar 50%.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.