„Razumem i da neko ima vezu, ali nije humano“: Pacijenti čekaju satima na zakazane preglede u niškom Kliničkom centru

Ostavite komentar


  1. Pa kada nema lekara i specijalista, svi otišli na zapad, pobegli od gladnog Tigra.

  2. Hodnk u kome se čeka je pešačka komunikacija i nikako ne može da bude čekaonica! U januaru sam kod oropeda u tom prepunom prostoru u jeku korone čekla više sati na ponižavajući način, u gipsovima i sa štakama prinuđeni da stojimo jer ima nedovoljno stolica. Dokori ne silaze na vreme u specijalističke ordinacije a onda na brzinu pregledavaju pacijente, nervozni su, skraćuju vreme pregleda,ne ispuštaju mobilne.Pacijenti drže u rukama jakne, torbe, flašice s vodom, papire, stoje, duvaju jedan drugom za vrat, preznojavaju se, nema dobre ventilacije, stojeći pacijenti i prolazni do drugih ordinacija ne mogu da se mimoiđu. Sramno, nikad veće plate, veća oholost. KC ( gde samo šo ne ujedaju pacijente) im dodje kao reklamni prostor za privatne klinike popodne gde su ljubazni i strpljivi za ekstra profit. Veće su im lekarske sobe od tog hodnika. S punim kesama i gepecima „zahvalnosti“ posle dežurstva hitaju naspavani na privatne klinike za šaku evrića. Sramno. Hipokrat se prevrće u grobu.

  3. „Prilepite sliku Vucica na bolno mesto i sve ce proci.“
    Zar nisu dovlacili i neke iscelitelje iz Rusije, koji su primenjivali tu(dokazanu ) metodu.

  4. Glasali ste,pa izvolite. Nije ni u Beogradu drugačije,horor je. Ali,dobro nam je,dobro je, očigledno?

Ostavite komentar


Društvo

SSP: Podrška "belom štrajku" 8

SSP: Podrška „belom štrajku“

Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) u Skupštini Vojvodine Gabriela Visinger izjavila je danas da ta stranka podržava odluku Nezavisnog sindikata prosvetnih radnika Srbije da 2. septembra počne "beli štrajk" jer vlast nije preduzela ništa protiv nasilja nad nastavnicima i zaposlenima u obrazovanju.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.