Razvedeni očevi u borbi za decu

Neki očevi ne odustaju, odlučili su se suprotstaviti sistemu. Između dvije vatre našla su se deca
Sudovi na Balkanu obično u brakorazvodnim parnicama stanu na stranu majki

Ostavite komentar


  1. … ili – Dokon pop, jariće krsti. Elem, pisati o rešavanju porodičnh problema u BIH je više nego relevantno za nas ovde i sad. Posebno grafički prikaz statistike o dodeljenom starateljstvu za u BIH za 2016. godinu !?!?!?!

  2. Три цитата из овог текста:
    "Hrvatski pisac, kolumnist i sociolog"
    "crnogorski Porodični zakon"
    "srbijanski Porodični zakon"
    Придев "српски" није употребљен ни једном. Да ли је он то забрањен?

  3. Nebuloza. vecina razvoda kod nas se desava zbog alkoholizma, nasilja i kockanja muskaraca. Stvarno mislite da su takvi likovi podobni za brigu o detetu? Umesto da se bavite konacnim uvodjenjem alementacionog fonda koji ce omoguciti zenama da dobijaju redovno alementaciju a ne da mole i kukaju za svaku paru vi krenuli potpuno naopako.. Koja je zena luda da se razvede od normalnog muskarca sa kojim ima decu? Retko koja.. Dakle, krenite sa tekstovima u kojima musarcima treba da objasnite da treba da se saberu, prestanu da biju zene i decu, locu, kockaju se itd.. i da ako su se vec razveli placaju redovno izdrzavanje deteta pa ce sve biti u redu.. Ovako je skroz besmisleno

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.