Reakcije na lapsus Nade Macure 1Foto: Miroslav Dragojević

Doktorka Nada Macura, dok je govorila o protekloj noći u Beogradu, Ulicu gospodara Vučića prekrstila u Ulicu gospodara Aleksandra Vučića.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=exe8NQR3-kw]

Milomir Marić

glavni urednik Hepi televizije

Šta god da kaže Nada Macura, ja tu ništa ne bih menjao. Ni dodavao ni oduzimao. Kao što kaže Zdravko Čolić – ništa ja tu ne bih dirao.

Miroslav Vujović

NJuz.net

U prilogu se vidi kako ona tu misao izgovara usporeno i pažljivo, što upućuje na to da želi da pošalje subliminalnu poruku glasačima pred izbore. Na osnovu toga možemo izvući zaključak da su i njene poruke o slojevitom oblačenju i uzimanju dosta tečnosti, zapravo poruke o slojevitim sastojcima za sendviče i unošenju dosta Vučića u sebe. Dok prelazim Savski Vučić, pitam se da li će u sledećem prilogu pomenuti i gradsku deponiju Saša Janković.

Bojan Ljubenović

satiričar i novinar

Zbog njenih istupa u javnosti ja već duže vreme smatram da bi Nada Macura trebalo da promeni ime u Nada Blam. Međutim, njen najnoviji gaf možda bude i proročki, ne bi me čudilo da, na primer, najduža ulica u Beogradu uskoro postane Bulevar kralja Aleksandra Vučića. U svakom slučaju ovaj lapsus neće da joj škodi, naprotiv, u karijeri joj može samo pomoći, ako ne verujete pitajte Nenada Lalatovića.

Dušan Teodorović

akademik

To je jasan dokaz totalitarizma koji vlada u Srbiji. Ime premijera se toliko spominje u javnosti i medijima da ne čudi što je ljudima to na vrh jezika. Toliko je sveprisutan da mislim da će uskoro početi da iskače iz frižidera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari