Reakcije na Vučićevu izjavu da je Danas tabloid

Ostavite komentar


  1. Svojim stavovima, iznetim jutros na RTS-u,krle22 je zaslužio da bude kooptiran u"Centralni komitet"SNS-a. Bio bi u društvu Babića, Rističevića i da ne nabrajam.

  2. Jedino što je meni interesantno je komentar Nebojše Krstića
    Verujem da je svima kristalno jasno je da je ulagivanje novčano isplativo

  3. Ovakvu izjavu može dati samo čovek kakvim ga je opisao Aca Lukas, folker, ali razuman, na svom nalogu na twuteru.

  4. Ako Vas hvale i u zvezde kuju Obradović i Pajtić sve Vam je jasno,a Vučić nema razloga da Vas hvali jer je ,iskreno ,žestoko kritikovan od vaših novinara,ali dobro podnosi udarce i bilo bi smešno da vas hvali, ali vam i ne smeta da to radite.

  5. U bre, Krle, izađi bar malo, makar da uzmeš vazduh. Ne brini, ostalo je puno vazelina.

  6. kad neko ko smatra da je treš novina poput informera pošteno i časno odrađen novinarski posao, svako drugačiji može biti tabloid. podmuklo pripisivanje tog epiteta Danasu je proizvod njegovog nezadovoljstva zbog nazivanja pravim imenom onog što radi. za Danas je to najveća pohvala.

  7. Vuciceva izjava da je Danas tabloid je OPOMENA i otvoreni poziv clanovima SNS da je lovna sezona na Danas zvanicno otvorena.
    Sto vise Vucic bude kriminalizovao opoziciju i vodio hajku protiv kritickog misljenja u medijima i sto vise bude zloupotrebljavao institucije drustva u obracunu sa neistomisljenicima,to ce Srbija biti blize raspadu.Isto kao sto ce sve ceste konsultacije sa Moskvom biti uvod ukrajinski scenario na Balkanu.

  8. Не знам шта је руководило Премијера да овај лист сврста у таблоиде, (може бити сасвим случајан превид), али знам шта руководи лист – поменути Пајтић и све оно што иде уз Пајтића. Па и није лоше за једну озбиљну новину да је прогласе таблоидом! Таблоиди профитирају, озбиљне новине пропадају. Што би рекли – Добро за ,,крвну слику", али не и за ,,крвну групу", која се тако здушно јавља.

  9. Nije Danas tabloid nego tabloidcina.Svaki dan napadate Vucica i posle tvrdite kako je cenzura kao u Severnoj Koreji.

  10. U Danasu nema cenzure od strane Vucica oni su starog kova kod njih je jos Tadiceva slika na zidu.

  11. Vucic je jedini politicar, drzavnik u svijetu o kom citav stadion, sportske arene skandiraju da je pripadnik lgbt zajednice, sto u bukvalnom sto u prenesenom znacenju.
    Danas je ozbiljan medij, sa zadovoljstvom ga citam preko aplikacije u svom telefonu.

  12. Mislim da će sve misterije univerzuma biti rešene, ali nikad neće biti rešena misterija Nebojša SNS Krstić i potreba da se taj čovek pita za bilo šta na ovoj planeti? Zašto se tom čoveku daje medijski prostor uopšte? Da li ova zemlja nema nikog drugog od 6-7 miliona svojih stanovnika koji bi se pitali umesto najvećeg komunističkog poltrona Krstića? Mene je toliko sramota na njegov red da me srce boli šta taj čovek radi sebi.

  13. Šta postade od ONOG Krstića.Koji je pravi,onaj što je "savetovao" tadića.ili ovaj,koji po svaku cenu hoće da se uvuče premijeru,ali mu isti to još ne dozvoljava,a iskreno,nema ni mesta od tolikih uvlakača,treba se dobro potruditi da se nađeš u TOM društvu.

  14. Pogledajte Coraxove karikature svakog dana i jasno vam je kakvu politiku Vučić vodi i uvlakači poput Krstića mogu da pišu samo za Informer i gostuju na pičkoviziji Mitrovića . Danas je najkvalitetniji dnevni list i najobjektivniji. Vidi se da ga i botovi redovno čitaju i time povećavaju tiraž.

  15. List Danas uopste nije cenzurisan i to je samo jos jedan u nizu dokaza da cenzura u Srbiji ne postoji

  16. Upravo je ona izlozba i list Danas najveci dokazi da u Srbiji svako sme slobodno da iznese svoje misljenje

  17. Opet se oglasava Bojan Pajtic, covek nije zadovoljan sam sobom pa tek onda Srbijom!

  18. Biti na strani snsa je isplativo. Krstić to zna. Na kratke staze, npr 5-6 godina. Krle i to zna iz iskustva

  19. To napisa gospodin Krstić inače učesnik kultne emisije "Beograd na vodi". Gde god može da se zaradi nije loše… Ne ne ne ne veruj u idole…

  20. Upravo je ona izlozba, Danas , Marko Somborac itd dokazi da u Srbiji svako slobodno sme da iznese svoje misljenje.

  21. Ja sam ranije komentarisao, da je ta izjava kompliment za Danas. Što se tiče komentara poznatih, oni egzaktno pokazuju, koliko je ko od njih blizak Vučiću, odnosno koliko želi biti blizak.

  22. ““““Ko drugačije kaže – kleveće i laže.““““ Odlicno receno.

  23. А где нађосте све ове што "обожавају" Вучића да коментаришу?

  24. List Danas uopste nije cenzurisan i to je samo jos jedan u nizu dokaza da cenzura u Srbiji ne postoji

  25. Upravo je ona izlozba i list Danas najveci dokazi da u Srbiji svako sme slobodno da iznese svoje misljenje

  26. Opozicija je sama sebe ukinula svojim nebuloznim politikama i alavim kadrovima. Nije vam niko kriv

  27. Koje je to kriticko misljenje bozja majko? Ne da ga neko brani, ali treba da podrazumeva i odredjeni stepen inteligencije i percepcije, a ne samo laprdanje, jer postoji sloboda govora

  28. Ako objavite karikaturu na kojoj Pretsednik vlade uvodi dva konja u Narodnu skupštinu – šta je to. Nije tabloid. To je budalaština dostojna samo g Basare I sl.

  29. Лист који је ,,само по формату" таблоид, експлоатише сасвим случајну изјаву Вучића, ,,на сва звона и из свих ,,оруђа"! Оруђа? Да оруђа! Глас ,,демократије" са дебелом политичком пристрасношћу, рекао би објективни судионик. Чим се међу првима огласио Пајтић, зна се чије је ,,независно гласило Данас"!

  30. Sta ce botovi bezmozgasi na "tabloidnim" sajtovima? Sjasite odavde pa se informerisite kod vucicevica. Ajde da ucite ekspoze napamet, da vas vodja uskoro ne propituje. Tutanj sa Danasa. Pozdrav Drazi & ekipi.

  31. Naravno nema nikakvog drugog mišljenja u Danasu osim opozicije.A onda kažemo da su mediji cenzrisani, i nema slobode medija, sramite se. Nećete sem opozicije drugu stranu ni saslušate.

  32. U Srbiji vlada sloboda i misljenja i govora, i svako moze da kaze sta misli, a ako nekog istina zaboli, to je vec druga stvar.

  33. Upravo je ona izlozba, Danas , Marko Somborac itd dokazi da u Srbiji svako slobodno sme da iznese svoje misljenje.

  34. Vukasin Obradovic opt preteruje, cemu ta upotreba velikog slova? Od novina koje nisu tabloid ocekuje se raznolikost misljenja, a ovde toga nema.

  35. Ne radi se ovde uopste o pritisku, primecuje se histerija protiv Vucica. Gde je tu objektivnost?

  36. Hm,hmm…pa nije danas, glas koncila pa da se premijer tako "priopcava"..treba da kaze, da je xe,xe..Koraksic u stvari problem a ? Jer, uvesti dva "trojanska konja u skupstinu" bogami nije sala…

  37. Pajtiću ako nemaš gde u inostranstvu da kupiš štampane naše tablode pročutaj na njihovim internet sreanicama šta pišu pa vidi da li su u mraku.

  38. Nekad je napadao i kažnjavao Danas bestidno kao minist.dezinformisanja,a danas kao tkz "precednik" vlade raspale serbie,i tad i sad je isti razlog ogoljavanje tada ratne i zločinačke politike tadašnje sotone i crvene veštice i njihovih đavola službenika službi i službica,a danas raskrinkavanje laži glavnog koordinatora zla i svevišnjeg firera avavavavava !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.