Reakcije zbog smrti dečaka od strujnog udara se ne stišavaju: Grupa advokata iz Bačke Palanke podnosi krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti

Ostavite komentar


  1. Udruženje „Eko Surdulica“ iz Surdulice takođe daje svu podršku ljudima u Bačkoj Palanci i da istrajemo u ispunjenju zahteva.

  2. Svi odgovorni za tragediju moraju da odgovaraju. Nema tu ništa sporno. Znači, svi i odmah.

  3. Sve ih treba smeniti! Palanka je sramota odkada oni sede u foteljama… Ne mogu da shvatim da neko toliko ne voli svoj grad. Sta god su dirali usrali su i svuda se ucepili. Bolje da je nikad nisu „uredjivali“. Palanka je sramota za gledati, sam centar je jeziv, a ne daj Boze da zadjete na periferije grada ili u neko od sela. Uzas!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.