Rebić: Brzo ćemo uhvatiti otmičara Monike Karimanović

Ostavite komentar


  1. Brzo, najkasnije za dve-tri brzine.
    Ove ili najkasnije sledece godine.
    Smesni ste. Nije cudo da je Vulin vojni ministar. Vi ste NEGATIVNA SELEKCIJA.
    Jadni MI. Srbi.

      1. Najveci rezultat je to sto sliedzija nije uhvacen a zrtva slucajno pronadjena Bogu hvala.Ovi visu sposobni ni zeca da uhvate a ne profesionalnog kriminalca.Dovoljan je jedan sposoban covek da ga za 24 sata stavi iza resetaka.Razne guzonje zauzele rukovodeca mesta u vojsci i policiji a nisu u stanju da uhvate otmicara koji je nedavno pusten iz zatvora i koji je morao biti na neki nacin prace.Sad se vade da je sve unapred isplanirao,naravno da jeste svaki kriminalac to radi .

    1. SVAKA TI CAST IVANE,KAKO TAKO MOZES DA PISES GLUPOSTI.TOLIKO PJUJETE I PONIZAVETE MUP DA SE COVEK ILI ZENA NAJEZI I KRSTI DA LI STE VI SVI NORMALNI DA TOLIKO GLUPOSTI PISETE DA JE VAN VASE PAMETI.POSTO SI TOLIKO PAMETAN STO TI I OSTALO DRUSTVO NISU OTISLI DA JURE TOG MOSTRUMA A NE DA GLUMITE DA STE SVI VI PAMETNI .JAKO SPOSOBNU MILICIJU U SVETU IMAMO.UHVATI CE GA AKAD CUCE SE

  2. Idemo još jednom. nesposobni ste i podnesite ostavku jer jedan jedini čovek već 12-13 dana šeta 1000 ljudi.
    Sva ta silna policija i vojska je nesposobna da nađe nacrtanu ovcu, a ne nekog begunca ili ne daj bože teroristu. Izbacili stomačine i samo gledaju gde će da se ogrebu za besplatnu kafu ili nešto da ukradu.

    1. Bravo Alex. Rekao bi dobro pitanje! Sta bi im tek teroristi radili, digli bi u vazduh treci deo Srbije dok se Policajci obuku i krenu i naravno usput nesto usicare, (prosli skolu tj, kurs ministra (s) tefanovica) Prvi 7 dana nisu reagovali 8-mi dan njih 200 mamorni 10-ti dan njh 600 . ALI!!! Dao Bog Dete je pronasao Covek u Tastinoj kuci i svima nama je laknulo. Svima zelim manje ovakvi scenarija u novoj godini, naravno na prvom mestu Srecu i Zdravlje a posebno Moniki i idebnticnim slucajevima.

    2. svaka i tebi cast alex,kad volis da lupetas i kometarises gluposti izvolite svi vi mamini i tayini sinovi,razmazena stvorenja i usijane glave koje nemaju pameti i toliko bjuvotine i ponizavanja pisete na ovom internetu za mup,miliciju pitam se i krstim se iako sam srpkinja da li je ovaj narod normalan izgleda da nije.vi svi dosad bilo ko je sta komentarisao vi se sa necijom mukom posmejavate,umesto jedni drugima u takvoj nevoji da pomognemo mi sta pjujemo se ,pisemo gluposti strasno.zbog takvih usijanih glava srbija je propala

  3. Ma samo ostavke zbog ne sposobnosti policije. Da covek slucajno nije svratio u svoju kucu jos uvek bi trazili dete. Vrsili ste pretragu 40 km. od mesta gde se on skrivao. I pobegao Vam je zlotvor ispred nosa!!!! Vama je jedino bilo bitno da oterate sposobne ljude sa rukovodecih mesta i dovedete svoje poltrone sa kupljeni diplomama. Kad vas jedan ovakav zeza danima sta bi bilo da su neki teroristi u pitanju. I oni gospodo planiraju svoje zločine. Rasturili ste sposoban sastav Zandarmerije i doveli kriminalce. Zasto sva ta sela niste pokrili video nadzorom i da pratite sva kretanja. Sto pitanja za nesposobne ali dzabe…

  4. Da ga ‘uhvatite’?! A, … jeste li probali helikopterom?
    Ako niste, pustite Vucica licno da pilotira, …

  5. Drugim rečima, policija je sposobna da uhvati samo one koji nepripremljeno krenu u izvršenje krivičnog dela. Čim se neko malo organizuje nastane problem.
    Najbolje bi bilo kada bi počinilac odma krenuo ka policijskoj stanici da se preda.
    Inače šta je sledeće na repertoaru ako ga ne uhvatite? Da mu je IQ 200?

    1. Nasa policija radi i hvata samo na osnovu dojava i drukanja. Kad nema ko da druka – evo sta se desava.

  6. Pa diremtore policije, pa ti ne znas za koje vreme su ti policajci stigli na mesto gde se nalazila Monika. Izjavljujes da ti se cini da je to 2 ili 3 minuta. Pa covece ti si direktor policije. Ti to moras da znas. Nema sta da ti se cini. Ti si bre jedan nesposobnjakovic. Nisi bio ni za saobracajnu sluzbu a kamoli za direktora policije. Sram vas bilo sta ste uradili sa stranackim zaposljavanjem. Zato vam se i sad ovako vraca

  7. Direktore Rebiću treba da te bude sramota šta izjavljuješ da bi sebe i svoju organizaciju opravdao. Videli smo predebele policajce, predebele žandarme i neke koji koriste dvoglede- kao da pronadju topli trag ..nekoga koji se krije u zaklonu. Video sam prikolicu sa dva psa a nikad da psi idu po tragu otmičara. Samo neuki misle da će helikopter i šefovi policije biti efikasniji od psa da udje u trag odbeglom. Zato ste otišli 40km od mesta skloništa opasnog pedofila.
    Podnesite ostavku i Vi i taj koji Vas je postavio jer ste izgubili poverenje najvećeg dela javnosti. Otac sam dvoje dece i ne bih želeo da slušam vaše bezvezne izgovore. Nadjite ako možete drugi posao.

  8. Ovi ljudi nemaju trunku morala,obraza.Pricaju sad cemo,ovo cemo…pa da ga onaj covek nije provalio i dete bi jos bilo sa ludakom.Da li iko u ovom Srbistanu ima trunku morala da podnese ostavku?

  9. Ako ga uhvate treba ga,u cilju resocijalizacije,zaposliti kao instruktora vojske i policije (naravno,prvo kastracija,moze i hemijska):)

  10. Kada?Da li zna Rebic koliko kosta geadjane Srbije ovolika jurnjava jednog kriminalca?

  11. Prosto je neverovatno da policija vidi begunca kako im bezi (u momentu pronalazenja devojcice)i onda danima ne mogu da ga uhvate. Ne mogu da verujem u toliku nesposobnosi pored tehike, pasa,helikoptera…Vise mi lici na namerno produzivanje potere da bi se skrenula paznja sa afera u kojim je vlast do guse.

  12. doticno puno poverenje je odavno poljuljano I sada uopste ne moraju da glume sposobnu istituciju s obzirom da nisu resili ni ubistvo Curuvije, Oliver Ivano ica, I niz jos potpuno neresenih stvari ukljucujuci I Savamalu, sramotu zvanu Jovanjica, pogresna hapsenja u Krusiku..Toliko o poverenju I stabilnosti ove vec prilicno ukaljane nesposobne organizacije…koju na zalost opet mi placamo!

  13. Evo, ja kao laik znam da prvo treba napraviti spisak nekretnina sa kojima je kriminalac u vezi, pa onda prvo te nekretnine stavite pod prismotru itd, DEBILI JEDNI.

  14. jos jednostavne razmisljanje…Nekako mi see cini da je novac podeljen glumcima u ovom slucaju, a da je cilj da se skrene paznja sa vrucih tema, Krusik recimo…I podosta vec postojecih neresenih after..Recimo Jovanjica…mozda…Nikome iz policije nije u interesu da se bill sta of ovoga resi..a jasno je I zasto. !

  15. Ako još neki vikendaš odluči da potegne noge, ili ako „brica“ odluči da skokne do Ade Ciganlije. Tamo specijalci hapse najbrže i najspektakularnije. A to opet ne može pre jubileja – proslave dana policije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.