Rebić: Hiljadu kamera na 800 lokacija do 2020.godine

Ostavite komentar


  1. Rebicu je neko uvalio kamere a on neka se snadje za servere gde ce da skladisti podatke. Verujem i da ne zna koliko servera treba za hiljadu kamera koje snimaju, ali saznace

  2. Ma da, ne postoji ni zloupotreba interneta koju Vasi radnici u Telekomu, Posti, MTSu i ostalim provajderima, po nalogu Nebojse i Vucica kontrolisu internet gradjana i svaki komentar koji im se ne svidja, preko IP adresa brisu tako da komentari ne stignu do medijskih portala koji nisu rezimski. Tako vi kreirate stanje duha u drustvu zbog cega smo dobrim delom zbog toga postali nevoljna i uplasena nacija. PS: Nadam se da moja IP adresa nije evidentirana kod vas i da ce nekako proci vasu spijunsku kontrolu i komentar biti objavljen da narod vidi sta vi nama radite!

    1. Bas je tako druže
      Kada pošaljem komentar sa neke druge wi fi mreze , on bude objavljen
      Sa svog kućnog neta nikada se ne pojavi na portalu
      Zaštita podataka ličnosti i sloboda misli i govora u Srbiji je gora nego u Koreji

      1. Dejane@, u prilog Tvoje tvrdnje, evo jos jedne dopune: Gornji istovetan komentar uputio sam i portalu N1 koji je takodje objavio istu vest; tamo on nije objavljen!!!

  3. E, nesrećnici! Umesto da pričate o tome kako ćete da unapredite primenu zakona i bezbednost građana, vi pričate o kamerama. Šta da očekujemo dalje, da najavite koliko ćete pištolja policiji da kupite? Pari čizama, možda? Jer, bez čizama policajci ne mogu da šetaju, da gone kriminalce, pa je valjda i ova informacija važna. Bruko od policije…

  4. …ovoga iza mikrofona (na slici (rebića)), vučića, martinovića, orlića, đuke bizona, maje gojković, zonahh murtadele poludisperzije milfhajlović,
    onoga za zaštitu životne sredine, „bate“ gašića, sliniše iz Beograda, babića vazduplòhòva, ….
    ….. .. …….. .. … …

  5. Tako je,da se veliki brat zabavlja ali najbolje je postaviti po policajca u svaku kucu i zivela sloboda.Sto onda ulazemo u ljude,mislim policiju?

  6. Naravno, kamere ce postavlkati napredna kumovska firma po izboru /tipujem.na Roaming/.

    A to sto ce biti beskorisne, ner svako delo se radi sa ukradenim tablicama i sa fantomkama, nikom nista. Bitno je da prvorodjeni moze na jednom od 9 ekrana da zaviri u zivot svakog od nas kad mu se prohte.

  7. Rebicu a gde si bio kada su gradjani celu noc prijavljivali vandalizam i ubistvo u Savamali.Ni sa milon kamera uz ovakvog nesposobnog direktora i korumpirane policije gradjani nece biti bezbedniji.

  8. Čovek ovakvih „kvaliteta“ na tako odgovornom mestu je tipičan primer negativne kadrovske selekcije, sa ciljem da nijedan podređeni ne sme imati veći IQ od ministra. Zato sam uverena da on stvarno misli da su nemoguće zloupotrebe kamera, iz prostog razloga što nema intelektualni kapacitet da
    shvati kako se to radi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.