Rebić: Očekuje nas kontrola i presecanje finansijskih tokova Veljka Belivuka

Ostavite komentar


  1. Covek mrtav ‘ladan kaze da ga je sramota sto je Belivukova grupa imala podrsku u policiji, a sede zajedno u Partizanovoj lozi i iz sve snage vredjaju Zvezdine fudbalere. Samo kazem

    1. Bravo .Sad je najbolje praviti se da tog coveka nisi poznavao i svi peru ruke od njega a kad su uzivali u drustvu sa njim onda je bilo u redu

  2. I tebe očekuju istražni organi kad padne vlast zbog batinanja gradjana u julu mesecu prošle godine uz saradnju policije i upravo ovih o kojima sada govoriš. Na kraju, kakvi ste vi to policajci kada vam Vučić govori kad treba koga da hapsite.

  3. Takom izjavom su obavešteni svi koji nešto treba da sakriju !Šta je sa ostalim,,navijačkim grupama,,?Kao tamo se ništa ne dešava?Sav je fudbal zatrovan?Ko sedi po upravama klubova-sve majke Tereze?

  4. Gospodine Rebiću,dajte ostavku i idite u penziju.I izbegavajte da sedite sa kriminalcima.

  5. Da nije kasno zato jer toliko materijalnih stvari i 5000 evra plate imati sa 36 godina je samo san svakoga coveka.

  6. Bez blama se direktor policije hvata u voz izmisljene price o atentatu. Zvoncica bi se tresla kao prut i ne bi izlazila iz kuce 30 dana na samu pomisao o tome, ali PR prica im se dopada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.