Rebić: Predložićemo da se planiranje ubistva uvede u Krivični zakonik

Ostavite komentar


  1. Ovaj covek je saobracajac po struci, niti razume kriminal, niti zna nesto o tome, dobar covek, apsolutno nesposoban za to mesto. Mozda je to u stvari i preporuka za njega.

  2. od gospodara vucica (toma perisic, nema nikakve veze sa sa ovim bugojancem) pa do ivice dacica se prevrcu u grobu.

  3. Ovaj nema pojma šta govori. Stvarno je neverovatno da ovakve budalaštine čoveku mogu pasti na pamet. Doduše, uz ovu vlast je bilo moguće svašta očekivati, pa i ovo.

  4. Na ovakvu tesku budalastinu ne reaguje Sima Avramovic, portparol SNS-a sa Pravnog fakulteta. A ni Aca Srbin, primerni student, sa visokim prosekom na tom istom državnom fakultetu. Pa nigde u svetu ne postoji institut planiranja ubistva kao krivično delo. O tempora, o mores.

  5. Ovakvim primerima odnosno predlozima gospoda pokazuje kakve su fakultete tobože završili. Pa nijedan zaista svršeni student Pravnog fakulteta ne bi ovako nešto pustio u javnost kao predlog. Pa oni će i zakone fizike pokušati predlozima da promene. A stručna javnost, osim pojedinaca, ćuti. Svi su, šatro, oprezni zbog zloupotrebe ovog predloga. Sramite se gospodo krivičari.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.