Rebić: Sramotna hajka na policiju

Ostavite komentar


  1. Nesposobni Rebić, poslušnik sa saobraćajnom školom, on ni ne zna o čemu govori. Još samo ona ponavljačica i dzudista miličković da nešto kažu, da im se pridruži nesvršeni student sa diplomom megatrenda i cirkus je kompletan.

  2. spinovanje. Da nije dospelo do medija, policija i tužilaštvo o ovome ne bi rekli ni jednu reč (ne mešaju se u svoj posao)….
    Da ste ludaka pojurili 24. avgusta bio bi tada uhapšen….ovako ste ga pustili (ne činjenjem) da pobegne….

    1. Tako je, jer je on verovatno njihov prostalica. Milovi krimosi su odavno u ogromnom broju okupirali Novi Sad.

  3. Ako postoje danteovi krugovi pakla, za neke će biti rezervisani oni najgori. Policiju su pretvorili u cirkus, kao i sve u Srbiji. Puštaju vodje navijača da tuku mlade, da diluju drogu. Milion prijava je bilo na te iste huligane i navijače kada su se u sred vanrednog stanja centralu po krovovima. Nijednom nisu izašli da reaguju. Neki policajci su nam rekli da uh je sramota sta morajh da trpe, da ne smeju da reaguju. I ovo ovde sada slinuju da su kao radili nesto. Pa do danas nisu znali ko je osumnjičen, a danas već znaju. Pa dete bi znalo posle dan sta se desilo i ko je ko. Pustili su ovo zlo ds pobegne, trebaće I’m takvi, u budućnosti.

  4. Direktore bar Vi treba da ćutite. Vaša ta policija Više od godinu dana ne može da nađe i uhapsi kriminalce koji su u famtomkama blokirali saobraćaj i rušili po glavnom gradu. Sram da bude i Vas i te nazovi policije!

  5. To se desilo pre 3 nedelje a danas se pojavljuje slika pocinioca. Sta je policija radila do sada?
    Da nismo videli snimak i svi se zgrozili covek ne bi morao da se krije i da bezi.

    1. Kao sto neko rece da nije izaslo u javnost nista se ne bi desilo.Kad je bio 24 avgust ,kamere i najmanje deset ocevidaca i on pobegao.Za ubistva se dobija kucni pritvor ,vodje navijaca rade sta hoce a ovaj tunjo place ,,hajka na policiju,,

  6. Sramota je isto tako da vi raspisujete Interpol poternicu za čovekom koji se šeta od stana do piljare koju drži, ide u svoj restoran i to sve pred vašim očima a vi “ ne znate gde je“ a kriminalci ga nađu i ubiju ispred stana.

  7. Da se ne lažemo, a nismo ni mali, tip je bitan nekom jako moćnom, pa mu se može da se ponaša kako god mu padne na pamet i to sve pred kamerama. Tako to inače izgleda kada mafija ima svoju državu. Neke odluke proizvode kobne posledice od kojih se pojedinac ili nacija ne mogu ikada oporaviti. Nakon odlaska ove vlasti Srbi na ovoj teritoriji više ikada neće imati sopstvenu državu.

  8. Zar te nije sramota Rebicu! Budi posten covek i podnesi ostavku! Zasto nisi zatvorio tu instituciju ispred koje je izvrseno zversko premlacivanje jednog momka a ostali clanovi te institucije cute? Zar i oni nisu saucenici ovog zverskog mucenja? Probudi se Rebicu dok jos ima vremena!

  9. Rebicu bolje da se nisi pravdao. 15 ste čekali, niste ga uhapsili i sad kao raspisujete poternicu….ma daj molim te ne laži. Da snimak nije dospeo u javnost ne biste ni prstom mrdnuli. Možda ne štitite njega lično ali gazdu za kog radi sigurno. A gazda za uzvrat daje donacije….klasicni mafijaši.

  10. Rebicu ,nije sramotna hajka na policiju vec ti je sramotna pilicija i da nema malobrojnih pojedinaca koji na svoju ruku urade nesto po nekad za postenog coveka ,mogli bi smo da bezimo iz Srbije. Uzgred ja sam je branio na najtezim mestima kad je trebalo a sad se pitam ,za koga sam to radio.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.