Rebić: Srbija nije nebezbedna, istog dana smo radili na rasvetljavanju prebijanja u Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Ako su tek posle 19 dana zvanicno zatrazili od gradjana da jave sve sto znaju o pociniocu onda se moze pretpostaviti kako su radili…Ako ga nisu uhvatili istog dana onda su vec sutra trebali da potraze pomoc od gradjana…Bar ovako razmislja zdravologicar. Jedino ako se tamo ne razmislja drugacije

    1. Ništa od pustih želja da dočekamo prav(n)u državu! Zanimljivo je da su većina kriminalaca u Srbiji šljam iz CG, a procesuiraju ih zemljaci! Zato je bitno vlastima da svaki pokušaj srba iz Srbije da vrate sebi SVOJU državu osujete optužujući ih za fašizam (Žujović npr). Dva pitanja: da li smo fašisti jer hoćemo da budemo svoji na svome i da li smo u stvari okupirani od legije stranaca? Imamo dva puta. Jedan je da ćutimo i da ih trpimo…

  2. Kakav sramotan intervju… Kakva gomila nebuloza i jeftinih opravdanja. I to od Direktora policije.

  3. Ova izjava je vec drugi stembilj koji Rebic udara na indiciju da je zlikovac koji je udarao onesvescenoig coveka i surovo mu polomio ruke blizak SNS-u i zbog toga je citav skandal bio precutan od strane policije i klinickog centra u Novom Sadu. Nema vadjevine, svi od reda i Rebic i Stefanovic moraju da odu sa svojih funkcija i da odgovaraju .

    1. Nemam pojma da l’ ima veze SNS sa celim slučajem, al’ sam siguran da bi novinari trebalo više da posvete pažnju, npr. mogućem motivu prebijanja… Pominje se da je prebijeni oženjen sestrom ovog lika koji ga je izlomio, i da je prebijeni pre nego je dobio batine takođe naneo teške telesne povrede svojoj ženi…tj. sestri batinaša sa snimka! Ako je to istina što se provlači po društvenim mrežama, a verovatno pišu oni koji poznaju tu situaciju, onda je sve malo drugačije…i nema veze SNS sa svim ovim, već je porodični obračun u pitanju!

  4. Kako to mislite da je Srbija bezbedna ? Snajpeski pucanj u crnogorskog svestenika i poturene eksplozivne naprave u Beogradu ukazuju na rukopis obucenih atentatora. Nista od svega toga niste do sada resili. O cemu vi to pricate Rebicu ? Kome ?

  5. Čuo sam nedavno za slučaj prebijanja koje su vlasti gurnule pod tepih jer su njihovi monstrumi u pitanju. Kumi u Šapcu je 18 avgusta u stan provalio taksista iz Jevremovca Ivan Stepanović i prebio je na mrtvo ime! Povrede opasne po život, pokušaj ubistva, ljudi! Kum – njen muž u to vreme je ležao u bolnici. Elem, “junačina” je uhapšena i PUŠTENA kao da ništa nije bilo! Zašto?
    Bilo bi sjajno kada bi nezavisni novinari istražili ovo i objavili. Verovatno bi bitanga bila uhspšena odmah (što je i cilj) a novinari optuženi da otežavaju istragu. Pazi: desilo se 18 avgusta!
    Ima toga još, javljajte slobodarskim medijima, ne dajte ovoj kamarili na vlasti da se baškari.
    Hvala Danasu na objavljivanju. Vi ste jedan od retkih svetionika slobode i demokratije.

  6. …. Tim gore ako je istina to sto kazes, Rebicu! Granica vase neposobnost, ide do neslucenih razmera!

  7. Kaze “morate dobaviti saglasnost vlasnika objekta”? Cekaj kako to? Zar sudski nalog nije doboljan za to? I kako dobiti saglasnost od osobe koja je, ispostavilo se, suvlasnik tog lanca kladionica? Nije valjda da su ga lepo zamolili pa im je on dao te snimke?

  8. Ha, ha, kao što trgovci imaju pravilo: “Mušterija je uvek u pravu!“, tako i “naš“ MUP ima: “Žrtva je uvek kriva!“. Nego vratite g. Miličkovića iz pasoškog odeljenja, on će rešiti slučaj…

  9. Sa(mo)ucesnike uhapsise juce(r) – verujem da ih je policija pratila da ih dovede do skrovista Toma Kostoloma, sve dok sramni pritisak medija nije postao neizdrziv. ’em’ ti sunce koji je odje lud.

  10. Rebiću nesrećo, muruzi ti zureli, treba brati. A i krava treba da se oteli. Vrati se kući, staroj majci koja te željno čeka.

  11. Kakav je ovo novogovor ministarstva istine? Čemu dupla negacija „nije nebezbedna“? Ko je uveren u ono što priča rekao bi valjda Srbija je bezbedna?

  12. Evo iz licnog primera kako radi policija. Ukrali su mi nesto i ja lepo otisao u policiju, policija izvrsila “uvidjaj” i podnela prijavu. Na moje pitanje da li slucaj dalje ide po privatnoj tuzbi ili po sluzbenoj duznosti, odgovorili su mi da ide kao ovo drugo, privatna tuzba ide za nanetu stetu a ne za kradju. Receno mi je da sutradan pozovem ujutru kako bi mi rekli ime inspektora koji ce voditi istragu i da mu dam informacije sta ja znam i u kom pravcu da krene kako bi se proces ubrzao. Kada sam pozvao sutradan, rekose mi da je inspektor na godisnjem odmoru i da dolazi sledece nedelje, ali da ce porazgovarati sa “sefom” da se ne ceka sledeca nedelja vec da neko odmah pokrene istragu..javicu vam. E od tada je proslo 3 nedelje. A zamislite sada da imam lanac kladionica ili da sam na slikama nekih sinova ciji su tate u politici ili ne daj boze u nekom tzv. klanu. I posle kaze, mi radimo profesionalno svoj posao. Slazem se, isto kao jednogodisnje dete sto se profesionalno igra u pesku.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.