Rebić: U poslednjih pet godina broj stradalih na putevima Srbije smanjen za 40 odsto

Ostavite komentar


  1. Vladimire, prijatelju, gde živiš ti? U Srbiji sigurno ne. Jel te bar malo bilo sramota kad si ovo izgovarao?????

  2. a otkad se to gleda u odnosu ne pre pet godine. zar ne treba da objavite statistiku u odnosu na prošlu ili eventualno u odnosu na zadnje dve godine. I otkad se statistika uspoređuje u novembru ? Da li su tu podaci od oktobra uračunati ? Ako jesu šta ćemo sa novembrom i decembrom, ako je sad 2% do cifre od prošle godine ova dva meseca će da prešišaju i šta onda ? Hoćete li podnositi ostavke ?

  3. Jel ovaj ozbiljan ??! Pa svaki dan pune novine saobracajnih nesreca sa smrtnim ishodom, a ovaj prica gluposti ?!?

    1. Od vrhovnog atamana, do beznacajnog Rebica, svi se frljace brojkama, i ako one nemaju blage veze s istinom i stvarnosci.
      Valjda ih tako savetuje Toni Bler, sta li..?

  4. Kojom to matematikom je Rebić sračunao da je od 2009. do 2019. godine prošlo 5 godina? Inače, pravi razlog za smanjenj broja poginulih su (znatno) bolji putevi, a sama Policija skoro nikakve veze nema sa tim, niti MUP, niti besmisleni zakoni koje su doneli u poslednjih par godina.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.