Rebić: Uhapšene 42 osobe, među kojima i napadač na novinara N1

Ostavite komentar


  1. Dakle, reporter izjavljuje da nije napadnut, ali je policija uhapsila „napadaca“ zbog napada? Epski pozeraj.

  2. Napad na mikrofon N1 je huliganski čin i stvarno strašna stvar. Udarac kamenčinom u glavu policajca je samo iskazivanje nezadovoljstva mladih ljudi.
    Koju ili bolje rečeno čiju istinu nam iznosite?

    1. Lepo si rekao. Novinari i reporteri su veoma tendenciozni cak u direktnom prenosu na N1 kaze, poceo je stampedo jer je policija bacila suzavac, a onda tek kaze da su ih huligani gadjali kamenjem, flasama, metalnim ogradama deset minuta. Pa daj ne izvrcite istinu, kazi da je policija reagovala jer je bila ugorzena i da je aposlutno opravdana reakcija policije. Stani ti dragi u red sa policijom i trpi da te neko maltertira, kamenuje,pljuje pa tek posle toga komerntarisi da li je bilo ili nije bilo prekomerne sile. Pa u saobracaju kad se posvadjate, glavu bi jedan drugom polomili. E moj, moj… Sve lesinari zarad lajka na twitu

  3. Neka gosn Rebic kaze da li su pohapseni oni koji su izazvali nerede proslih dana? Sigurno su ih snimili, pa lepo slike i snimke da dostave medijima i da daju imena i prezimena izgrednika. Naravno to se nece desiti jer su to sluzbenici sa one strane zakona.

  4. Jesu li uhapšeni i policajci i žandarmi koji su se iživljavali nad nemoćnim gradjanima ? Kada to uradite, onda ćete zadobiti poverenje gradjana. Ovako ste oni koji štite autoritarnu vlast, niste sa narodom.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.